2777
2789

خیلی فشار روم هست

از خواهر و پدر و برادر بگیر تا خاله و مادربزرگ و ..

نمیتونم هم بیخیال باشم ، دلم نمیذاره

مادربزرگم مریضه برای عملش هزینه و وام میخواد ، 

خواهرم حامله ست کلی خرج داره همسرش به مشکل مالی خورده ( موقع اقدام مشکل مالی نداشتن) کلی خرج و سیسمونی داره

هرچی پس انداز داشتم به عنوان وام قرض الحسنه دادم به پدرم و برادرم 

البته کم کم بدون اینکه به کسی بگم طلا خریدم این مدت

ولی نمیدونم چرا مشکلاتشون تمومی نداره!!

عزیزم نکن انتظار ها ازت زیاد میشه 

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرت مگر شوهر نداره 

داداش و بابات که مردن باید به تو هم پول تو جیبی بدن

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید

تو این زمونه مشکلات تمومی ندارن ولی باید هرکسی خودش به فکر حل مشکلات خودش باشه نمیشه تا همیشه روی کمک بقیه حساب کرد 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

شما مسئول حل کردن مشکل بقیه نیستی 

یه زمانی به خودت میای می بینی شدی عابر بانک بقیه و برا خودت هیچی نمونده تازه عزت و احترامی هم نداری و وظیفه میدونن 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
شما مسئول حل کردن مشکل بقیه نیستی یه زمانی به خودت میای می بینی شدی عابر بانک بقیه و برا خودت هیچی ن ...

خواهرت اگه حامله باشه و به مشکل بخوره میتونی استرس و ناراحتیش رو تحمل کنی؟