2777
2789
عنوان

بارداری با خونریزی

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 61 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخی خدا حفظش کنه  ببخشید زیاد سوال میپرسم کی سه روز خونریزی داشتی ؟ چند وقت از پریودت گذشته بو ...

یک روزازموعدم‌گذشت که شک کردم بی بی زدم مثبت شدفرداش افتادم به خونریزی رفتم آزمایش دادم مشکوک شدتاسه روزخونریزیم تموم شدبازرفتم آزمایش مثبت بودبعدش دیگه رفتم دکترسونوگرفت گفت بخاطرجفته خیالم راحت شدوتاسه ماهم تقریباادامه داشت هفته ای سه یاچهاربارخونریزی روداشتم

آره خواهر منم اینطوری بود  بعد دل درد چی نداشتی ؟

خواهر گفت چون علائم هم داشتی تست هم هاله انداخته مشکوکه برو دکتر 

فردا برم آزمایش بدم ببینم چی میشه خدا کنه اگه بوده چیزیش نشده باشه 

آره خواهر منم اینطوری بود  بعد دل درد چی نداشتی ؟

نه من تازه عروسی کرده بودم دکترم گفت رابطه هم نداشته باش ولی گفتم شوهرم گناه داره یک ماه بودعروسی کرده بودم رابطه روداشتم بعدش میفتادم خونریزی تندی شیاف برمیداشتم شایدباورت نشه اصلافکرنمیکردم ممکنه اتفاقی بیفته هیچ استرسی نمی‌دونم چرا نداشتم اصلااستراحتم نکردم ولی شماکارهای منونکن ان شاءالله بارداربودی حواست باشه اونموقعه من20سالم بیشترنبودنمیفهمیدم

نه من تازه عروسی کرده بودم دکترم گفت رابطه هم نداشته باش ولی گفتم شوهرم گناه داره یک ماه بودعروسی کر ...

من الان نزدیک به یه  ماهه رابطه ندارم گفتم شاید باشه و خطر ناکه باشه 

من الان نزدیک به یه  ماهه رابطه ندارم گفتم شاید باشه و خطر ناکه باشه

آره همون فعلانداشته باشی بهتره حالاصبح حتمابروآزمایش بده خبرشم به مابده مثل خودت ماهم خوشحال بشیم باشنیدن خبربارداریت عزیزم