2777
2789
عنوان

دارم از عذاب وجدان میمیرم

178 بازدید | 19 پست

پارتنرم داره شعبه جدید میزنه و دقیقا صفر مطلق شده هرچی سرمایه داره رو داره خرج معازش میکنه و منم یه هزاری هم ندارم کمکش کنم

بعد امروز با زن دوستش رفتم بیزون دیگه تایم شام بود ک پارتنرم اومد دنبالمون منم تعارف کردم زن رفزقشو بیا بریم خونمون فک نمیکردم قبول کنه ولی خب قبول کرد

منم به پارتنرم گفتم مامانم هیچی نپخته یجا نگهدار غذا بخرم

وایساد ولی پارتنرم خودش رفت غذا رو گرفت تقریبا ۲۸۰۰شد پول غذاها قبلشم رفتم بیرون ۲زده بود بکارتم الان دارم از عذاب وجدان میمرم توروخدا بگین چیکار کنم ک جبران شه براش؟

پول قبول نمیکنخ برگردونم تو این شرایطش براش چی بخرم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اون وظیفشو انجام داده به عنوان یک مرد . جبرانش همینه که باهاش همدل باشی .

اون فعلااااا فقط رلمه هنوز عقد نکردیمممممم اینش عدابم میده وگرنه شوهر بود که با جون دل قبول میکردم

چقدر شریف😍ازاین مرداکه با دست خالیم نمیذارن زن دست تو جیب کنه خوشم میاد

نمیدونم امروز که شنیدم فقط دکوری ک باید بزنه ۳۵۰میل پولشه از عداب وجدان چشام اشکی شده😭🥺

والا حس بدی دارم تو سختیاش بجای کمک سربار شدم

خودش دوست داره انجام بده شما ابراز ناراحتی نکن

بهش بگو چقد خوبه که تو سخت ترین شرایط هم مث همیشه از خودت برای رابطمون مایه میذاری ممنونم😉

خودش دوست داره انجام بده شما ابراز ناراحتی نکنبهش بگو چقد خوبه که تو سخت ترین شرایط هم مث همیشه از خ ...

🤣🤣🤣🤕زنگ زدم گریه زاری پولتووووو پس میدم تو نداری گناه داری چرا غذا خربدی فقط خندید گفتتتت عاا ورشکست شدم با دوتا غدا