2777
2789

۷۸ درصد سمپاد (تیزهوشان)

۱۰  مدارس درصد غیر انتفاعی 

۸  درصد مدارس نمونه دولتی 

۴ درصد مدارس دولتی ( که لابد همونم ۲ درصد سهمیه دار جانباز و ایثارگر بودن )

میدونین که پشت سمپاد ۹۰درصد دوران ابتدایی غیر انتفاعی بودن؟؟ این ینی مثل گذشته صرفا هوش و تلاش تنها کافی نیست وثروت بشدت دخیل هست 🙂🙃🥲 عدالت آموزشی صفر 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

چه حرفا. سمپاد ربطی به پول نداره . من بابام کارگره از مدرسه دولتی ابتدایی رفتم سمپاد.

همه چی رو قاطی کردی برا اینکه خودتو تبرئه کنی

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه سهمیه به رتبه ربطی داره؟

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

چه حرفا. سمپاد ربطی به پول نداره . من بابام کارگره از مدرسه دولتی ابتدایی رفتم سمپاد.همه چی رو قاطی ...

عزیزم من دانشجوی دکترا هستم 😁😁😆  مثل شما ده درصد هستن مادرم در اموزش پرورش ناحیه مدیر بودن پشت پرده خبر دارن 

سال ششم و نهم یه ازمون برگزار میشه که برپایه هوش و استعداد تحصیلی و تحلیلیه

کسایی که توی این ازمون بهتر عمل میکنن، که عموما دانش‌اموزهایی هستن که خودشون به درس علاقه دارن و خانواده پیگیری هم دارن، توی این ازمون قبول میشن و وارد سمپاد میشن

بعدها موقع کنکور همین دانش‌اموزان که علاقه و تلاش+پیگیری خانواده رو داشتن، دوباره بهتر عمل میکنن و توی کنکور نتیجه بهتری میگیرن

درواقع خود مدرسه سمپاد معجزه انجام نمیده روی دانش‌اموزها، صرفا چون دانش‌اموزهای به نسبت پرتلاش تر و بااستعدادتر رو کنار هم جمع کرده بوده، امار قبولیش بالاتره

بلههه ولی ۹۰ درصد دوران ابتدایی غیرانتفاعی بودن هوششون شکوفت شده و پرورش یافتن

مدرسه غیرانتفاعی هیچ خبری نیست 

معلماش اصلا بدرد نمیخورن مدرسه های دولتی معلماشون خیلی بهتره 

غیرانتفاعی های خوب هم معلمای دولتی خوبو میارن وگرنه خیلی هاشون از سر خیابون معلم میارن از منی بپرس که نصف دوستام معلم هستن و میگن غیرانتفاعی باید فقط پول معلم خصوصی بدی چون معلما بد درس میدن که بچه ها خصوصی بگیرنشون 

بعدم به نظرم هوش و استعداد هست کنکور قبول شدن

منهای سهمیه ای های بیسواد

🫨🫨🫣

سهمیه توی قبولی تاثیر داره رتبهٔ طرفو که عوض نمی‌کنه بزرگوار 

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

یعنی درصد غیر انتفاعی از نمونه دولتی بیشتره

بلههه کلا سمپادی ها هم ابتدایی اکثرا غیرانتفاعی بودن رسیدگی خیلییی بهتر پرورش هوشی ذهنی بهتر رقابت سالم تر و عالی تر 

باعث میشه تیزهوشان قبول شن 

نمونه دولتی در قدیم خوب بود سالهای ۷۰ اینا 

الان نه 

عزیزم من دانشجوی دکترا هستم 😁😁😆 مثل شما ده درصد هستن مادرم در اموزش پرورش ناحیه مدیر بودن پشت پر ...

خب که چه؟

دانشجوی دکترای بودن دلیل بر این نیست که لزوما دانشگاه تاپ و رتبه برتر بوده باشی.

منم الان دبیرم و میبینم بچه هایی موفقند که تلاش می‌کنند و خانواده ی پیگیر دارن. نه لزوما پول بیشتر

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم