2777
2789

من یه جای خیلی مهمی باید برم که هم راهش دوره هم از صبح تا عصر درگیرم نمیخام پریودبشم میخام فقط۳روز عقب بندازمش نمیخامم قرص بخورم میگن با نشاسته میشه عقب انداخت ودسته؟ خودم قبلا با ابلیمو عقب انداختم بازم میخام محکم کاری کنم

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

نشاسته رو‌که من گاهی اوقات میخورم بعنوان عصرونه ..با آب وشکر میپزم یا با شیراما تاثیری ندیدممن همینج ...

باید زیاد خورد روزی دوبار هر بار۲قاشق پر

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید زیاد خورد روزی دوبار هر بار۲قاشق پر

من یه بشقاب خورش خوری پر میخورم حتی بیشتر

فکرنکنم تاثیری داشته باشه

توسایت هم یسریا نظر میدن برای چاقی صورت میخورن

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
من یه بشقاب خورش خوری پر میخورم حتی بیشترفکرنکنم تاثیری داشته باشهتوسایت هم یسریا نظر میدن برای چاقی ...

وایییی استرس گرفتم🥲

موقع پریود دلدرد میگیری؟

نه