2777
2789
عنوان

بارداری با خونریزی

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 61 پست
ببخشید الان رفتم دستشویی یکم پد کثیف شده بود 😥😔

حتما زود برو صبح بتا بده. چرا اینقدر بی خیالی. مگه میشه ندونی چیکار کنی. برو اگر باردار باشی باید جلو خون رو بگیری. اگر باردار بودی حتما دکتر زنان برو. میوه به بخور نشاسته هم تو آب سرد حل کن بخور. تا جلو خون رو بگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناکامل پریودنشدی خونریزی زیاد نداشتی بازم امیدهست من سربارداری اولم سه روزخونریزی داشتم آزمایشم ‌‌‌‌دادمشکوک بودکه پرستارآزمایشگاه مسخره هم کردگفت اگرم بودی افتاده خونریزی داری ولی بعدسه روزخونریزیم قطع شدآخه سابقه نداشتم دوره هام هفت یاده روزه بودبازم شک کردم فرداش آزمایش دادم مثبت شدهمونجابه خانومه هم گفتم دیدی تاخدانخادنمیفته شمام امیدتوازدست نده اکرم نشدماه دیگه ان شاءالله حتمامیشه عزیزم همه تجربه شوداشتیم می‌دونم چقددوره بدی هستش 

شما بچه داری ؟ طبیعیه به نظرت ؟ 

نه ولی خیلی دیدم دور و اطرافم

طبیعتا نباید اینطوری بشی ولی اگه هم یه وقت اتفاق بیفته قطعا به معنای این نیست که بارداری نیستی،ممکن دارو بدن درست شه

موز گرمیه گرمی هم خونریزی رو زیاد میکنه. لطفا صبح آزمایش بده. جوابش دوساعت بعد میاد. جواب اومد مارو ...

تو اینطوری شدی ؟ 

دلم منقبض میشه ول میکنه نمیدونم چیکار کنم 😔🥺😥

مرسی عزیزم ایشالله  خونریزیت در چه حد بود ؟

ازمن زیادبودبعدن دکترم گفت خونریزی پشت جفت بوده که تادوسه ماه شیاف دادتاکلن خوب شدوالاتوبارداریم داشتم خونریزی بود نه لک وقتی خدابخوادمیشه مطن باش من همه میگفتن بچه نمی‌مونه چون خونریزی داشتم ولی خداخواست والان خداروشکر6سالشه 

ازمن زیادبودبعدن دکترم گفت خونریزی پشت جفت بوده که تادوسه ماه شیاف دادتاکلن خوب شدوالاتوبارداریم داش ...

اخی خدا حفظش کنه 

ببخشید زیاد سوال میپرسم کی سه روز خونریزی داشتی ؟ چند وقت از پریودت گذشته بود 

خواهر من داشت ولی تو دو سه ماهگیش الان ماشالله بچه ش سه سالشه