2777
2789
نتیجه ی ضدآفتاب زدنو دیدی عزیزم شما؟چطوریه پوست صورتتون الان؟

بله عزیزم نتیجشو دیدم ضدآفتاب از واجبات پوست از پیری پوست جلوگیری میکنه مانع از بین کلاژن پوست میشه از ایجاد لک و چین و چروک جلوگیری میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روش هیچی نمیزدم صورتم میشستم بعد به اندازه یه نخود بزنید به صورت زیاد هم ماساژ ندید زود لامپ خاموش ک ...

سلام خانمی ..ببخشید ترتینوئین کترل قیمتش چنده الان توی بازار؟؟ من چند تا داروخانه رفتم گفتن نداریم. میشه لطفا ج بدید؟

سلام خانمی ..ببخشید ترتینوئین کترل قیمتش چنده الان توی بازار؟؟ من چند تا داروخانه رفتم گفتن نداریم. ...

سلام عزیزم اصل فرانسه دیگه تو بازار نیست تحت لیسانس و ساخت ترکیه هست که تاثیر ندارن

عزیزم مکمل آبرسان هیالورون سائور پلاس مکمل کلاژن یووروپیتال ۱۰۰۰ کرم آبرسان خارجی کیلینیک، لورآل ...

خیلی ممنونم ازتون🙏🌷

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
عزیزم مکمل آبرسان هیالورون سائور پلاس مکمل کلاژن یووروپیتال ۱۰۰۰ کرم آبرسان خارجی کیلینیک، لورآل ...

برای لک هام گفتم مدتیه ضد لک میزنم

و خداروشکر این یکی جواب داد و لک های صورتم خیلییییی کمرنگ شده

اسمش گارنیه وایت ساکورا هستش

بقیه مواردی که معرفی کردین رو حتما تهیه میکنم

ممنونم ازتون🙏🌷

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
قوی ترین لایه بردار مال پیلینگ اوردینری هست  خودم خریدم دارم استفاده میکنم

عزیزم راضی بودی؟

من تازه میخوام بخرم 

هر چیز که مال تو باشد خوب است، حتی اگر جای خالی «تو» باشد، آخر جای خالی توی دل مثل سوراخ توی دیوار نیست که با یک مُشت کاهگل پر شود. هزار نفر هم بروند و بیایند آن دل دیگر هیچ‌وقت دل نمی‌شود.

سلام عزیزم برای خرید بهترین کرم لایه بردار من سایت اسپیتا رو پیشنهاد میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول رو آوردن در خونه پولشم میدی.

https://spita.ir/the-best-brand-exfoliating-cream/

سلام گلم ببین من پیلینگ هالیوودی انجام دادم تو یه تک جلسه میتونم بگم ۸۰ درصد جای لک های صورتم و منا ...

اره عزیزم واقعا کارشون تو شیراز تکه من هیچکس و مثل خانم دکتر عباسی ندیدم اینقدر حرفه ای و وارد و ماهر باشه توی کارش 🥰

سلام عزیزم من پنج سال خرج پوستم کردم انقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت.لیزر میرفتم لک صورتم میرفت ولی نمی‌رفتم لک برمیگشت خب مگه چقدر آدم درآمد داره تا عمر داره ماهی یه جلسه یک میلیون و پانصد هزاری بره لیزر.یه جور کرمهای پاکستانی معجزه شب زدم پوستم اولش خوب شد بعدش داغون و نابود شد بعداز قطعش جوش‌های بزرگی زدم که جاش چال شده بدبختی صرف درمان ندارن توروخدا معجزه نزنید همش اشقاله.یه روز خیلی اتفاقی شماره یه خانم رو تو دیوار همدان پیدا کردم که کرمهاش مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا درست میشد خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد خدا خیرش بده به من خیلی لطف کرد منو میخام لطفش جبران کنم و یه خدمتی هم به شما عزیزان بکنم شمارشو میذارم براتون خیلی خانم خوب و منصفی بود دلش می‌سوخت ضمانت بازگشت محصول شو تا ده شب میداد.الان لک صورتم کاملا رفته کک‌و مکم رفته .وای صورتم پنج درجه سفید شده انقدر عاااااالی شدم چروکام باز شده اصلا لیفت شده صورتم.کلاچهرمو عوض کرده شاید سیاه بودم انقد تغییر کردم خدا شاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خدا خیرش بده به حق علی چون دنبال سود نبود الان دوساله لک صورتم برنگشته ولی یکی دو درجه نسبت به اون موقع که کرمو هر شب میزدم تیره شده ها ولی برنگشته به حالت قبلش.منم چون خیلی عذاب روحی کشیدم بخاطر پوستم حرف شنیدم...دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه توروخدا به هرکسی برای کرم اعتماد نکنید مخصوصا الان که کرم دست‌ساز زیاده.این خانم من کارشه دیدم معتبره اینم شمارش09026744639

از همدان ارسال میکرد اونموقع پیج هم داره تو اینستا والا من سر در نمیارم و پیجش ندارم برید از خودش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید

شماهم کرم زدید نتیجه دیدید دعام کنید.دعاها در حق دیگران برآورده میشه