2777
2789
ویتامین سی چه مارکی خوبه عزیزم؟

کرم ویتامین سی اوردینری خوبه مارک بادی شاپ خوبه

یه مارک کره ای اسمش گودال تعریف اونم زیاد شنیدم الان خودم دارم کرم ویتامین سی باله آ میزنم هنوز‌ نتیجه نگرفتم هرموقع نتیجه گرفتم میگم😀

اون شبی کترل میزدی ؟ دیکه بعدش روش چی میزدی ابرسان و اینا منظورم هست؟

روش هیچی نمیزدم صورتم میشستم بعد به اندازه یه نخود بزنید به صورت زیاد هم ماساژ ندید زود لامپ خاموش کنید روزا هم آبرسان و ویتامین سی و ضدآفتاب وقتی روزا میرید بیرون مراقبت کنید چون پوست خیلی نازک میکنه کم کم مصرفش شروع کنید یهو هرشب نزنید پوست داغون میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنم بالا نیست 23 سالمه ولی پوستم دهیدراته شده چون یه مدت به خاطر عفونت ادراری قرص چرک خشک کن زیاد خو ...

عزیزم آب زیاد مصرف کن روزی دو سه بار آبرسان بزن روش مرطوب کننده از مکمل آبرسان استفاده کن

یعنی اول سرم ویتامین سی یزنم بعد روش ضدافتاب بزنم ؟؟؟ عزیزم من کترل پیدا کنم میتونم هرشب بزنم چون ا ...

هرشب نزن چون پوستت بهش عادت نداره میترسم پوستت بسوزه هفته اول دوبار در هفته هفته دوم سه بار به ترتیب مصرفش زیاد کن چون خیلی قوی من وقتی میزدم فکرکردم تاثیری نداره یهو صورتم کهیر زد و اگزمایی شد 

عزیزم آب زیاد مصرف کن روزی دو سه بار آبرسان بزن روش مرطوب کننده از مکمل آبرسان استفاده کن

ممنونم عزیزم

الان خیلی درگیر اینم که چی بخرم چه آبرسانی از کجا اصلشو پیدا کنم بازار پر جنس فیکه

قیمتام ارزون که نیست بگی یکی میخرم اگه خوب نبود چیز دیگه ای میخرم

الان آبرسان ۱۰۰ساعته کلینیک ۱۵۰۰ قیمتشه خب من اینو بگیرم خوب نباشه بدبخت شدم

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
چرا ولی خیلی کم عزیزم همیشه ضدآفتاب بزن حتی تو خونه ضدآفتاب از پیری پوست جلوگیری میکنه و پوست به تدر ...

اخه جوش وقتی میزنم خیلی اذیت میشم میبینم صورتمو

من حتی با ضدآفتاب فاقد چربیم جوش میزنم

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
کترل اصل اگه پیدا کردی خیلی خوبه ولی خیلی قوی برای پوست های نازک یا حساس مناسب نیست باید با احتیاط م ...

بعد میگن شبا ویتامین سی بزنید که؟؟؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
روش هیچی نمیزدم صورتم میشستم بعد به اندازه یه نخود بزنید به صورت زیاد هم ماساژ ندید زود لامپ خاموش ک ...

عزیزم وقتی تو خونه ام هستیم ضدآفتاب بزنیم؟؟تو خونه ام باید به اندازه ی دو بند انگشت زد؟زیاد نیست؟!!

ممنونم عزیزم الان خیلی درگیر اینم که چی بخرم چه آبرسانی از کجا اصلشو پیدا کنم بازار پر جنس فیکه قی ...

عزیزم آبرسان باید همیشه تو روتین پوستیت باشه اگه میتونی زیاد هزینه کنی ابرسان کیلینک بخر اگر هم نه از آبرسان های داروخونه ای استفاده کن حتما نیازی نیست که برای آبرسان خیلی هزینه کنی آبرسان لورآل هم خوبه فقط بعد از آبرسان حتما از کرم مرطوب کننده استفاده کن تا آب تو پوستت قفل بشه اگه پوست چربی هم داری و جوش میزنی از آبرسان فاقد چربی استفاده کن ولی هرگز به خاطر جوش زدن ابرسان از روتینت حذف نکن 

بعد میگن شبا ویتامین سی بزنید که؟؟؟

زمانی که لایه بردار میزنی نباید همزمان از ویتامین سی استفاده کنی چون باهم تداخل دارن اگه شبا لایه بردار میزنی روزا ویتامین سی استفاده کن با ضدآفتاب اگه شبا لایه بردار نمیزنی میتونی‌ هم صبح هم شب ویتامین سی بزنی

عزیزم وقتی تو خونه ام هستیم ضدآفتاب بزنیم؟؟تو خونه ام باید به اندازه ی دو بند انگشت زد؟زیاد نیست؟!!

تو خونه حتما حتما ضدآفتاب بزن همین نور لامپ ها برای صورت خوب نیست لک میاره من خودم تو خونه یه بند انگشت میزنم ولی بیرون دو بند انگشت باید هم حتی وقتی تو خونه هستی چندساعت یه بار تمدید کنی

زمانی که لایه بردار میزنی نباید همزمان از ویتامین سی استفاده کنی چون باهم تداخل دارن اگه شبا لایه بر ...

لایه بردارو که باید یکی دوبار در هفته زد

اسکراب دیگه

ممنونم عزیزم الان خیلی درگیر اینم که چی بخرم چه آبرسانی از کجا اصلشو پیدا کنم بازار پر جنس فیکه قی ...

خیلی از بلاگرای اینستا آنلاین شاپ معتبر معرفی میکنن من خودم یه بلاگر که خودش پیج فروش هم داره پیدا کردم تاحالا ازش خرید نکردم ولی میخوام ازش لایه بردار بخرم نسبت به پیج های دیگه قیمتش ارزون تر هست 

تو خونه حتما حتما ضدآفتاب بزن همین نور لامپ ها برای صورت خوب نیست لک میاره من خودم تو خونه یه بند ان ...

اخه میگن تو خونه باید ضدآفتاب رنگی زد وگرنه بیرنگ جلوی نور گوشی و لامپ و...رو نمیگیره

بی رنگ برای نور نامرئی خورشید خوبه ولی رنگی هم جلوی نور نامرئی خورشیدو میگیره و هم جلوی نور مرئی لامپ و گوشی و کامپیوتر و...