میدونم که میگم اخه گفتین اگه لایه بردار بزنیم ولی ضدآفتاب نزنیم حتما پوستمون لک میفته میخوام بدونم ...
سفیدآب بیشتر مثل اسکراب میمونه لایه برداری سطحی میکنه یه جورایی لایه برداری میکنه نه به اندازه کرم لایه بردار ولی هیچ فرقی نمیکنه تو پست بالاتر گفتم ضدآفتاب تو روتین شما باید همیشگی باشه چه از لایه بردار ،اسکراب و سفیدآب استفاده می کنید یا نمی کنید
عزیزم مگه کرم لایه بردار همون اسکراب نیست؟؟😳 من همیشه فکر میکردم این دوتا یکین!!فرقشون چیه؟
نه اسکراب میشه گفت لایه بردار فیزیکی هفته یه بار میزنی به صورت ماساژ میدی و میشوری یه لایه برداری سطحی میکنه ولی کرم های لایه بردار شیمیایی هستن لایه برداریش قوی تره
نه اگه صورتتون لک داره باید از ضدلک و لایه بردار و ویتامین سی استفاده کنید همون لحظه تاثیر نمیزاره باید مداوم استفاده بشه لک ها کمرنگ میشه بازم بستگی به لک هایصورتتون داره که از چه نوعی هست
گلم شما اللن چندوقته دقیقا از ضدآفتاب به صورت مداوم(حتی تو خونه)استفاده میکنی؟نتیجشو دیدی؟
من تقریبا از بچگی ضدافتاب میزنم حتی تو خونه هر روز میزنم شما باید یه ضدافتاب یه کرم ابرسان یه شوینده صورت تهیه کنید این سه قلم روتین اصلی شماست حالا اگه جوش دارید باید ضدجوش به این روتین اضافه کنید اگه لک دارید باید ضدلک اضافه کنید