2777
2789

هرکی هرگرفتاری ای داره بیاد پنج تا صلوات براش میگم شمام برای من دعا کنید التماس دعا 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و اجل فرجهم🌈

من

کاش خدا جواب تو رو بده حاجت منو بده

(کاربری دست سە نفر)از ربط دادن تایپکها جدا خودداری فرمایید❤️     (حاجتم خیلی بزرگه ❤️)میشه واسه رسیدن به عشقم صلوات بفرستید (هفت ساله عاشقشم)🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خط اول امضام

منم برات صلوات میفرستم عزیزم

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

میشه چهل نفر برای من یه دونه صلوات بفرستید صبح به شوهرم زنگ بزنن بگن که بیا سرکار. 

امروز رفته فرم پر کرده.

ان شا الله که همتون حاجت روا بشین

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
میشه چهل نفر برای من یه دونه صلوات بفرستید صبح به شوهرم زنگ بزنن بگن که بیا سرکار.  امروز رفته ...

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»

من ۵ تا فرستادم به حق طفل شش ماهه زندگیتون پر رزق و روزی باشه و کار همسرتون جور بشه و به حاجتتون برسید  و منم به حاجتم برسم ( فرهادم برگرده پیشم برسم بهش ، فرهاد و فاطمه )

من و فرهادم = افرا کوچولومون