2777
2789
عنوان

چله متوسل شدن به حضرت زینب(ع)

| مشاهده متن کامل بحث + 3396 بازدید | 616 پست
یه مشکلی داشتم امروز حل شد یکم دیگه ازش مونده یه مقدار پول میخواستم برای عید که دماغم رو عمل کنم امر ...

خداروشکر عزیزم بهترین کار اینکه از خداوند کمک بخوایم ؛ عزیزم من یه پیشنهاد بهت میدم عمل زیبایی بینی دخالت کردن توی کار خدا میشه از نظر اعتماد به نفس باید خودتو قوی کنی :)❤️

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

به پایان آمد این دفتر حکایت همچنان باقیست انشالله که هر کسی و همچنین شما این پیام من رو میخونه عاقبت ...

چقدررررر پست زیبایی عزیزم از خداوند بهترینارو می‌خوام :)❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر عزیزم بهترین کار اینکه از خداوند کمک بخوایم ؛ عزیزم من یه پیشنهاد بهت میدم عمل زیبایی بینی ...

اره راست میگی من بینیم خیلی قشنگه ولی خودم اعتماد به نفس ندارم 🥺🤦🏻‍♀️😐 دوستام میگن عمل نکن خودم میگم نه زشتم در واقعا اصلا عزت نفس ندارم

فقط 46 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

چقدررررر پست زیبایی عزیزم از خداوند بهترینارو می‌خوام :)❤️

همچنین مهربونم 😍💙🫂💜🥲🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

اره راست میگی من بینیم خیلی قشنگه ولی خودم اعتماد به نفس ندارم 🥺🤦🏻‍♀️😐 دوستام میگن عمل نکن خودم ...

ابجی پول اون عمل بینی رو بده چیز دیگه ای ببین تو عمل کنی ولی از درون اعتماد به نفس نداشته باشی بعد خودتو اصلا دوست نداری :)

ابجی پول اون عمل بینی رو بده چیز دیگه ای ببین تو عمل کنی ولی از درون اعتماد به نفس نداشته باشی بعد خ ...

🥲 دقیقا تا ببینم خدا چی میخواد 🤲🏻🧡

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزمی قشنگ تحقیق کن سوالات شرعی بپرس :)

باشه مهربون🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی ممنونم ازت ک باعث این عمل خیر شدی و این چله ر گرفتین خدا از همتون قبول کنه بچه ها اگه براتون مقدور بود برای سلامتیه منم دعا کنید ایندفعه ک رفتم ازمایش بدم آنزیم هام بیاد پایین و نرمال بشه درکل بدنم درسلامت کامل باشه واقعا ذهنم ازاین حجم استرس و انرژی صرف کردن نداره 

خیلی ممنونم ازت ک باعث این عمل خیر شدی و این چله ر گرفتین خدا از همتون قبول کنه بچه ها اگه براتون مق ...

فدات شم من کاری نکردم لطف خدا بود ؛ عزیزم برات دعا میکنم ؛ تموم استرس هارو بده به خدا به خودش توکل کن خدا خودش میگه هرکس به من توکل کند خدا برای او کفایت میکند :)