2777
2789
عنوان

از چه آدمایی خسته ای🥲

253 بازدید | 46 پست

به نام خداااا:)

خسته ام از این همه آدم بی مسئولِ مسئول :)

به نظرم ۹۹ درصد مشکلات از معنا نشدن مسئولیته حتی در برابر خودمون ما مسئولیم :)

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

والا ار خودم خستم 

یکی محبت کنه دکمه آف منو بزنه 

خودم دستم نمیرسه

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنترلگر 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

والا ار خودم خستم یکی محبت کنه دکمه آف منو بزنه خودم دستم نمیرسه

نه عزیزم تو از خودت خسته نیستی از زخم هایی که خوردی ولی هنوز درمان نکردی خسته ای :)

چرا ؟؟🥲🖤

چون دیگه آدم خوب دور خودم نمیبینم همه منفعت طلب شدن تا براشون سود داری خوبن سود نداشته باشی غیب میشن دو رو شدن جلوت قربون صدقت میرن پشتت حرف میزنن در کل ادما حسود و دشمن شدن 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
چون دیگه آدم خوب دور خودم نمیبینم همه منفعت طلب شدن تا براشون سود داری خوبن سود نداشته باشی غیب میشن ...

از این آدما باید فاصله گرفت ولی اگه فکر می‌کنی بدبین شدی یا قضاوت می‌کنی بیخیال شو اما اگر اذیتی اولویت خودت باشه و به خدا نزدیکتر شو ان شاءلله درست میشه ؛)

از این آدما باید فاصله گرفت ولی اگه فکر می‌کنی بدبین شدی یا قضاوت می‌کنی بیخیال شو اما اگر اذیتی اول ...

بدبین نشدم ولی خیلی خسته شدم دیگه فقط با تعداد انگشت شماری حرف میزنم  

ی چیزای ازشون دیدم ک خودمم باورم نمیشه میگم یعنی واقعن فلانی همچین کاری کرد میگم از هرکی انتطار این حرکتو داشتم از فلانی ن 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺