2777
2789

چیکار کنم واسه رژیمم که ریزش مو پیدا نکنم و عوارض پوستی برام نراشته باشه؟وزنم ۷۵ قدم ۱۶۳ هدف وزن ۵۰.حالاها شرایط دکتر تغذیه ندارم.ورزش هم اگه رژیم بگیرم شروع میکنم بصورت مرتب.میخوام در ماه حداقل ۵ کیلو کم کنم.اما میترسم عوارض برام داشته باشه.چیا بخورم چیکار کنم.پوستم شل نشه؟.مواد غذایی چیا بگیرم که خیلی عجیب غریب نباشه.شما خودتون هزینه منوی غذایی رژیمتون در ماه چقدر در میومد.

شما تو یک ماه ۷۵ کیلو نشدی که بخوای تو چشم بهم زدن ۵۰ کیلو بشی

اگه دنبال اصولشی

اصولش زمان بره

اگه الکی میخوای لاغر شی

تو ماه ۵ کیلو کم کنی و...

راه زیاده

مثلا رژیم کانادایی

کتو و...

اما نه تنها موهات میریزه

پوستتم ترک میخوره و هزار و یک داستان دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید آب زیاد بخوری کنار همه ی وعده های غذاییت کاهو و سبزیجات بخوری و حتما یک مکمل غذایی مثل فولیکوژن ...

مرسی ازتون.ولی من در حالت عادی هم که هر روز برنج نمیخوردم😂

شما تو یک ماه ۷۵ کیلو نشدی که بخوای تو چشم بهم زدن ۵۰ کیلو بشیاگه دنبال اصولشیاصولش زمان برهاگه الکی ...

چیکار کنممم پس.😕هزینه دکتر تغذیه زیاده منم میخوام از جیب خودم برم نمیتونم واقعا

بعد ناهار کلسیم بخور من دکتر

بعد صبونع ویتامین ب

هر سه هفته ویتامین د

دکتر رفتم این قرصا بهم داد و ریزش مو نگرفتم

اگ با ورزش و تدریجی کم کنی شل نمیشی ولی واسه قدت ۵۰ کیلو خیلی کمه پوست استخون میشی بچعععع

پودر یاسیناز هم از داروخونه بگیر پودر جو نمی‌دونم چیع کاملا گیاهی حدود ۱۰۰ تا داخلش داره قبل صبونع نصف بسته داخل اب بریز بخور و قبل ناهار و شام نصف بسته داخل ماست اشتهات رو کنترل میکنه

بعد ناهار کلسیم بخور من دکتربعد صبونع ویتامین بهر سه هفته ویتامین ددکتر رفتم این قرصا بهم داد و ریزش ...

مرسی ازتون مچکرم.شما کجایی هستید هزینه دکترتون چقدر شد.جلسه ای چند.در ماه چند بار میرین پیشش

اگر فکر میکنی ارزششو نداره خرج نکنهمون رژیم کانادایی بگیرواسه خودت خرج نکنی میخوای واسه کی خرج کنی؟

بله میدونم اما خب حقوقم نمیرسه.باید واسه وسایل های دیگمم پس انداز کنم‌.دکتر تغذیه خرجس خیلی زیاده

اها پی پودر و قرص و... هم نرو

میدونی چرا سرطان انقدر زیاد شده؟ چون ملت فکر میکنن کلسیم و ویتامین خوردن عب نداره

به هم پیشنهادشم میکنن

قبل از هرکاری تحقیق کن حسابی جوانب رو بسنج

یه بار خرج میکنی پیش دکتر تغذیه میری

یه عمر از بیماری و بدبختی راحتی