2777
2789
عنوان

وقتی من دوستدارم به کسی چه ربطی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 102 پست

عزیزم چون پرسیدی میگم

درسته که هر کس صد در قد تصمیمات زندکیشو خودش باید بگیره،ولی گاهی ادم از نظر روحی و روانی توی شرایطیه که نمیتونه به اون مسئله عاقلانه نگاه کنه و منطقی عواقب خوب و بدش رو بسنجه توی چنین شرایطی ادمایی که از بیرون موقعیت مارو میبینن،میتونن منطقی تر از ما فکر کنن و بد نیست که ما رو از فکرشون خبردار کنن

به هرحال هممون تو زندگی تصمیمای اشتباهی داشتیم که معمولا بخاطر نگا احساسیمون بوده که خیلی وقتا خودمون هم متوجهش نبودیم

درسته اینکه امر و نهی کنن برای زندگی دیگران،کار غلطیه ولی تو میتونی از فکرشون برای بهتر مردن تصمیم هات استفاده کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط فامیل نیست تو جامعه هم خیلی اظهار نظر میکنن و به خودشون اجازه میدن هر چی دوستدارن بگن البته من ا ...

عزیزم شاید شما وضعیت مالیتون خیلی خوبه و رابطتون با همسرتون خوبه ، اما هستن کسایی که وضعیت خوبی رو نمیتونن برای بچشون فراهم کنن یا اینکه با همسرشون دعوا دارن اما فکر بچه اوردنن، خب اون بچه واقعا گناه داره، باید دیگران تا جایی که میتونن کمک کنن یه بچه بی گناه دیگه تو شرایط سخت بزرگ نشه

بله با افتخار یه سرباز دیگه براامام زمان ان شالله تربیت کنیم

ان شاءالله به سلامتی وپررزقو روزی باشن و واقعا یار ویاور امام زمان جو اینجا متاسفانه برای بعضیا  یجوری هرچی به حکم خدا نزدیک باشه رو میکوبن وبرعکس برای حکم خلاف دستور خدا رو ترویج میکنن اگه میگفتین میخوام بچه ی چند ماهمو سقط کنم همه بهت راه حل میدادن وبه به چهچه  میکردن وشریک جرم قتل یه جنین میشدن ولی حالا که دوست داری بچه داشته باشی به بی عقلیو تصمیم اشتباه محکومت میکنن 

دیگه وقتی بفهمن از دوستا و دوروبریا و جامعه و میبینن عکس العمل چرا باید نشون بدن بازم ربطی نداره

من بارها دیدم شما اینجا داری مدام میگه ۳ تا دارم چهارمی تو راهه .

با افتخار تو چشم بقیه میکنی 

خب خودت نیاز به تایید دیگران داری وگرنه نمیگفتی اینقدر ...

خیلی ها حفظ شدن  تو سایت که  شما ۳ تا داری چهارمی تو راهه.از بس تکرار میکنی .

خودت دنبال جنجالی

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .
عزیزم چون پرسیدی میگم درسته که هر کس صد در قد تصمیمات زندکیشو خودش باید بگیره،ولی گاهی ادم از نظر ر ...

الان ما بچه دار شدیم و چهارمی و داریم وخدابرامون خواسته و دوستداریم غیر عاقلانه ست؟

من بارها دیدم شما اینجا داری مدام میگه ۳ تا دارم چهارمی تو راهه . با افتخار تو چشم بقیه میکنی  ...

جنجال چرا؟افتخار میکنم به زندگی باعزنم به زندگی حلالم اگه بگم دوست پسر دارم و باهاش رابطه دارم و....اینا افتخاره نکنه؟حالا چون بچه دار شدم و میگم به دوستان این شد جنجال عجججججب!!!! شما بیشتر دنبال جنجالی انگار

ان شاءالله به سلامتی وپررزقو روزی باشن و واقعا یار ویاور امام زمان جو اینجا متاسفانه برای بعضیا &nbs ...

اففففففرین ایناافتخار داره برا بعضیا که اصلا هنوز دهنشون بو شیر میده و ازدواجم نکردن اونوقت از سقط و روزی میگن وقتی درکی ازش ندارن

الان ما بچه دار شدیم و چهارمی و داریم وخدابرامون خواسته و دوستداریم غیر عاقلانه ست؟

نه نمیگم تمام تصمیما بر پایه احساسه و همه اشتباهن ولی درکل خوبه که موقع تصمیم گیری ادم از نگاه مقابل هم به موضوع فکر کنه 

نه نمیگم تمام تصمیما بر پایه احساسه و همه اشتباهن ولی درکل خوبه که موقع تصمیم گیری ادم از نگاه مقابل ...

بچه دار شدن من به نگاه مقابل چه ربطی داره متوجه نمیشم؟؟!!

من از نظر خودم شرایطمو سنجیدم که تصمیم گرفتم اوردم اینکه دیگران چه نگاهی دارن مشکل من نیست دیگه ولی اینکه بیاد توهین کنه و مشکلات جامعه رو بخوادگردن من و بچه های من بندازه این دیگه اوج خودخواهیه اگه ما تو مسائل دیگه شون ورود کنیم اسمش دخالته مثال میگم حجاب و هزار موضوع دیگه اونوقت اونا دخالت کنن یا دلسوزی هست یا اظهار نظر به جا و فرهیختگی که کلا باهاش کنار نمیام اگه اون دخالته اینم دخالته اگه این دلسوزیه پس اونم دلسوزیه من میام از کارای روزانه م و کار با بچه هامم بگم میگن تبلیغ فرزند اوری اصلا من دوستدارم بیام لذتامو با دوستام تقسیم کنم و باهم یکم شاد و با نشاط بشیم این عیبش چیه؟یا نمیتونن ببینن یا خودشون دارن تبلیغ ضد فرزندی میکنن که خدا میدونه کدوم هست وگرنه هیچ کسی نیست بچه دوستنداشته باشه اگه نمیخواد هم شاید شرایط مالی و البته خیلی مهم تر جامعه نمیذاره که بهش فکر کنه مثل بعض از جو این دوستان در سایت وگرنه من هیچ مشکلی ندارم بیام و از روزانه هام بنویسم و بیانشون کنم اتفاقا همین امروز چقدر مطلب یاد گرفتم از بعضی دوستان در جهت تربیت فرزند که به یکی بودن و ده تا بودن هم ربطی نداره و خیلی قشنگ تر بود دیدم تاپیکا عالی پیش میره اما یه عده دارن جنجال به پا میکنن میخوان مسیر موضوع اصلی و منحرف کنن ولی نتونستن خدارو شکر

نگاه مقابل یعنی نظرات مخالف

یعنی توجه به چیزایی که تا الان توجه نکردی

الان شما فکر میکنید که خودتون بچه دوست دارید،بچه های دیگتون هم از خواهر با برادر جدید استقبال میکنن،دوست دارید توی سالهای میانسالی تنها نمونید،امکانات لازم برای رفاه بچه رو دارید و… همش درست

ولی به معایبش هم فکر کنید مثلا تعداد بچه ها که بیشتر میشه شما هم توجه و محبتتون رو باید بینشون تقسیم کنید،اون امکاناتی که بچه لازم داره رو شاید نتونید تو این وضع اقتصادی بهش بدید مخصوصا توی جوونی الان دغدغه اکثر جوونا مادیاته اگه از سمت والدین حداقلی نداشته باشن باید خیلی سختی بکشن که ذره ای بتونن جمع کنن

ولی درکل سقط حنین کار اسونی نیست

فقط فامیل نیست تو جامعه هم خیلی اظهار نظر میکنن و به خودشون اجازه میدن هر چی دوستدارن بگن البته من ا ...

كلا تو همه چي بايد نرم باشي تا شايد كمتر بحرفن پشت سرت درس نخوني .. زياد درس بخوني .. بچه هم همينه

یک عدد چپی