2777
2789
عنوان

وقتی من دوستدارم به کسی چه ربطی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 102 پست
هیچ وقت کسی حرفی نمیزنه  شما شاید تعداد بچه هاتون را مدام میگین به بقیه ...اونا هم عکس العمل ن ...

دیگه وقتی بفهمن از دوستا و دوروبریا و جامعه و میبینن عکس العمل چرا باید نشون بدن بازم ربطی نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهارمین دسته گلمون توراهه

عجب...بیچاره اون بچه هااگه وضعیت خوبی ندارین 

پشت هم بچه آوردین ،بچگی نکردن هی هوو آوردین براشون 

بیچاره خودت چرااین همه به خودت عذاب میدی چندبارمیخوای زندگی کنی همش درگیربچه بزرگ کردن باشی

خیلیا مثل شما همین فکر و دارن ولی اینجا هستن کسایی که میگن چرا به ما میگی میان تو تاپیکا هزار مدل طر ...

اره..عزیزم چقد دلت پره..میفهممت کاملا درک میکنم بعضیا فضولن

اگه سرشار از انرژی منفی هستی تو تاپیک من کامنت نزار . ۲۳/۷ میتونه 

هروقت بچه دارها یاد گرفتن که به اونایی که بچه ندارن و نمیخان توصیه بچه دار شدن نکنن بقیه هم یاد میگ ...

من خودم سعی کردم اگه کسی بچه میخواد ولی از شرایط نگرانه باهاش صحبت کنم اما مجبور نکردم برا سقط یا جلوگیریش وقتی علاقشو میبینم خیلیا رو میبینم دل خیلیا رو میشکنن این جا ناخواسته که طرف و پشیمون کنن از ادامه بچه دار شدن ولی خدارو شکر من اینجور نبودم فرهنگ هر چیزی باید جا بیفته که متاسفانه نیفتاده

خدایی سه تازیادوکافیه دیگه قبول کن  یعنی الان اون سه تارومیتونی راحت تامینشون کنی؟ ازپسش ه ...

نه عزیزم هرچیزی و به اندازه ش داریم بخور و نمیر نیست خدارو شکر اندازه خودشون هرکدوم هست خداهم کنارش روزی رسونده به چشم دیدیم از همون اولین بارداریم ماه اولم دخترمو باردار شدم خدا کمکمون کرد وقتی به چشم میبینم بهش نمیگم بخور و نمیر میگم نعمت و لطف خدا و شکرشو میکنم هیچوقتم ناشکری نمیکنم گله میکنم شکایت میکنم اما تهش میگم شکر وقتی سبک شدم از اون ناراحتی میگم خدایا تو بهتر میدونی صلاحمو پس هر چی صلاحمه برام رقم بزن

خدایی سه تازیادوکافیه دیگه قبول کن  یعنی الان اون سه تارومیتونی راحت تامینشون کنی؟ ازپسش ه ...

خواسته هاشون تا به نفعشون بوده و درراستای رشدشون براورده شده شایدم بیشتر اگه میخوای به این برسی ما پولدار چهاردرصدی مرفهیم نه متوسطیم ولی اعتقادداریم خدامیرسونه و رسونده شده سختی کشیدیم یه جاهایی به مورسید پاره نشد چون دیدیم بعد از سختی اسونی خدا بهمون داد ولی از نظر من زیاد نبوده و نیست به من باشه تا اجازه خدا و صلاحم باشه میارم مگر اینکه خودش دیگه این رو برام نخواد ولی عاششششششقانه بچه رو دوستدارم عااااشق بچه م

عجب...بیچاره اون بچه هااگه وضعیت خوبی ندارین  پشت هم بچه آوردین ،بچگی نکردن هی هوو آوردین ب ...

عزیزم چرا بیچاره الان انقدر خوشحالن فقط به عنوان دوست همدیگه رو میبینن دعوا دارن اذیت در حد خودشون دارن بازی دارن بیچاره اونی هست که نتونه خدارو تو زندگیش ببینه که توانشو به ادم میده نه حرف دیگران....خدارو شکر خودمم خیلی راضیم چون میخوام یبار زندگی کنم میخوام با عشق های بیشتر زندگی کنم تا میتونم که بعدا پشیمون نشم از نداشتن این عشقا و محروم کردن خودم