2777
2789
عنوان

وقتی من دوستدارم به کسی چه ربطی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 102 پست
امکلن نداره آدم درست جلوگیری کرده باشه وحامله بشه  من خودم دومیموناخواسته حامله شدم  ...

عزیزم میگم با دستگاه چنننند مورد باردار شدن چه حرفایی میزنین دیگه از خودم که در نمیارم امکان نداشتن برا خدا وجود ندارد دیگه این که مسلمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستکاه خب خطاداره بایدچک میکردن 

همه چی تو این دنیا خطا داره هیچی صددرصدی نیست عزیزم نمیشه قاطعانه گفت چیزی که خدا بخواد اتفاق بیفته میفته به این شما شک داری؟اگه اره که حرفی توش نیست

همه چی تو این دنیا خطا داره هیچی صددرصدی نیست عزیزم نمیشه قاطعانه گفت چیزی که خدا بخواد اتفاق بیفته ...

حداقل تجربه ای که خودم داستمومیگم که خودم سهل انگاری کردم جلوگیریم درست نبود 

من اسمشونمیذارم خداخواسته

ازاین آدمای فوضولی زیاد هست عزیزم پس نتیجه میگیریم برای آرامش اعصاب خودمون یه گوشمون در یه گوشمون دروازه،یا اینکه محترمانه بگی این مسئله شخصیه بین منو شوهرم به کسی ربطی نداره

حداقل تجربه ای که خودم داستمومیگم که خودم سهل انگاری کردم جلوگیریم درست نبود  من اسمشونمیذارم ...

اره خیلیا قرص به وقت و درست خوردن یک درصدم شک نداشتن درست رفتن با زباردار شدن و خیلی راه های دیگه اما همه اتفاقا تهش خدا خواسته ست میخواین قبول کنین میخواین نه چون خدا نخواد بخوای اقدام هم کنی نمیشه هزار بار پس نمیشه بگی خدا نخواسته چون صلاح بوده که نشه

اره خیلیا قرص به وقت و درست خوردن یک درصدم شک نداشتن درست رفتن با زباردار شدن و خیلی راه های دیگه ام ...

باردارنمیشن چون بدنشون سالم نیست برن دنبال دوادرمون بچه دارمیشن 

میگم شماکه انقدقاطع به فرزندآوری بیشترمعتقدی دیگه چرامیای اینجامیگی ،خب همه باشماهم نظرنیستن 

انگارداری این شیوه زندگیتوتبلیغ می‌کنی 

ماشاالله باسه تابچهوچیه توراهی

چقدم  وقتت آزاده میای اینجا

باردارنمیشن چون بدنشون سالم نیست برن دنبال دوادرمون بچه دارمیشن  میگم شماکه انقدقاطع به فرز ...

عزیزم کارامو کردم الان از وقت ازادم استفاده میکنم و میام اینجا نکنه برا اینم باید اجازه بگیرم از سکوت شب و خواب بچه هام استفاده میکنم...نکنه اینم قانون هست که نباید بیام؟نه والا تبلیغی در کار نیست این برداشت بقیه ست از نظر خودم دارم زندگی عادیمو پیش میبرم اتفاقات روزمره م 

باردارنمیشن چون بدنشون سالم نیست برن دنبال دوادرمون بچه دارمیشن  میگم شماکه انقدقاطع به فرز ...

راستی اینو یهو دیدم یاد یه چیزی افتادم بگم لطفا اینو هر جایی نگو خیلیا سالمن خدا نمیخواد بهشون بچه بده نمونه ش یکی از دوستای خودم که همه ازمایشاش و داده همسرشم داده اما مشکلی ندارن وخدا نخواسته تاالان چققققدر خرج کرده پس همیشه پول نیست حرف اول و میزنه شرایط مالی اوکی باشه اینجور ممکنه پیش بیاد که حتما یه صلاح دیگه ای داره

میگم شماها که برای تبلیغ اینجایین چقدر تابلویین😂

فکر میکنین همه هم مثل خودتون پولی هستن😉

دیگه کافر همه را به کیش خود پندارد دیگه

خواهر من سومی‌شو بارداره، تازه داره تخصص هم میخونه

بگو ماشاءالله😍