2777
2789
عنوان

وقتی من دوستدارم به کسی چه ربطی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 102 پست
نگاه مقابل یعنی نظرات مخالف یعنی توجه به چیزایی که تا الان توجه نکردی الان شما فکر میکنید که خودتو ...

واقعا اگه قرار باشه مثل مامان باباهامون بچه هامون بزرگ شن همه ميتونن شيش هفت تا بچه بيارن ولي من يه عالمه مشكلات روحي ميبينم تو اين نسل

یک عدد چپی 

نگاه مقابل یعنی نظرات مخالف یعنی توجه به چیزایی که تا الان توجه نکردی الان شما فکر میکنید که خودتو ...

خب منم همین ها منظورم بود دیگه خدارو شکر علاقه و عشقم اگه قراره برای یکی یه اندازه ای باشه برا همه یکی هست این نیست یکی کم باشه یکی زیاد باز ربطش و نفهمیدم یعنی یه قبلیا کم میشه؟نظرات مخالف الان بیشتر روی بحث مالی میچرخه ما یازده سال زندگی کردیم خدارو شکر کمبودی نداشتیم اگرم اگر هم اگر هم بوده بالاخره چالش زندگی بوده و گذشته با ورود همین بچه ها پس اینو نمیذاریم اولویتمون اولویت ما بحث تربیت هست که اونم داریم کنار بچه ها رشد میکنیم و خودمونم تربیت میشیم اشکالاتمونو شناسایی میکنیم هر قسمت وسعی تو رفعش میکنیم ققبول دارم الان دغدغه مالی زیاده ولی من همیشه گفتم کاربریای دیگه هم اگه دیدن من و جای دیگه اینم بپن که من امیدم به خداست و اعتقادم اینه خدا اگه خدایی بلده روزی هم بلده برسونه برا تلاش من بهم نمره میده اگه کم کاری کنممسلما نمره کمتری میگیرم پس نمیشه بگیم فقط برا پول داشتن بچه بیارین خیلی پولداراش یا نیاوردن و یا دیر اوردن الان پشیمونن که دیگه سودی نداره چرا ادم تا توان داره از خودش نعمت خدارو استفاده نکنه (بجز اونیکه صلاحش نیست و نمیتونه تااخر عمر باردار بشه)و بره بعد از این بچه یکی دیگه رو بزرگ کنه وقتی میتونه خودش یه دسته گل داشته باشه  منظورم وقتی میتونه از وقت مادر شدن خودش بگذره بعدا که میخواد دیگه باردار نشه و....من از فردا میام چالشام و با بچه هام مینویسم یا اتفاقات قشنگ وو.....ولی قولبهت میدم برا اونم حرف دیگه ای در بیارن تعداد بهانه ست اینجا بعضیا میخوان به هر قیمتی خیلی چیزا رو بی ارزش کنن مثل ارزش مادری تو جامعه مثل لذت حلال و.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اگه قرار باشه مثل مامان باباهامون بچه هامون بزرگ شن همه ميتونن شيش هفت تا بچه بيارن ولي من يه ...

اگه قرار باشه مثل مامان و بابام بیارم افتخار میکنم چون خوب تربیتمون کردن اما این نسل داره با دستای خودش خودش و نابود میکنه اولیش دور شدن از خداست و رو اوردن به نگاه جامعه تا این نگاه و تو جامعمن داریم هیچی نمیشیم نسل به نسل بدتر قدیم امکانات دیگه کم بود مشکلات بیشتر بود رفاه کمتر بود اما دلا خوش بود چون خدا بیشتر و پررنگ تر تو زندگیا حس میشد الان جامعه رو به افسردگی میره چون همه دنبال اینن ببینن بقیه چی میگن چی کمه برن زیاد کنن چی زیاده برن کم کنن کی چکارمیکنه کسی رضای خدارو تو زندگیش نمیبینه همه ش شده رضایت مردم مردم مردم

واقعا اگه قرار باشه مثل مامان باباهامون بچه هامون بزرگ شن همه ميتونن شيش هفت تا بچه بيارن ولي من يه ...

اره دلیل مشکلات روانی این نسل قطعا ربطی به تعداد بچه های هر خانواده نداره،ریشه های عمیق تری داره 

كلا تو همه چي بايد نرم باشي تا شايد كمتر بحرفن پشت سرت درس نخوني .. زياد درس بخوني .. بچه هم هم ...

افرین چه قشنگ گفتی ولی بخوای نخوای یه وقتایی میای تو چشم بالاخره ادم میاد میگه نظر میده میبیننش تو جامعه نمیشه بشینی گوشه خونه انقدر ماها تو جامعه کم بودیم الان مردم تعجب میکنن یکی با بچه زیاد میاد حتی خیلیاشون ذوق میکنن و تشویق میشن چون یا خودشون یه دونه بودن یابچه هاشون این نسل خیلی تنهاهستن اگه قراره یا هیچی نیارن یا یه دونه بیارن

اره دلیل مشکلات روانی این نسل قطعا ربطی به تعداد بچه های هر خانواده نداره،ریشه های عمیق تری داره&nbs ...

دقیقا اینجا میرسیم به بحث طرحواره درمانی پدر مادر اگه رو خودشون کار نکنن قطعا از سن ده سالگی طرحواره های بچه هاشونم فعال میکنن و اون موقعست چالشا با بچه ها عمیق تر و پررنگ تر میشه و سخت تر میشه برگشت به روال سابق صمیمی در خانواده 

خب منم همین ها منظورم بود دیگه خدارو شکر علاقه و عشقم اگه قراره برای یکی یه اندازه ای باشه برا همه ی ...

درسته حرفتون

امیدوارم همیشه خودتون و بچه هاتون از ادمای با ایمان و با اعتقاد قوی به خدا باشید چون دیگه جای هیچ نگرانی نداره 

افرین چه قشنگ گفتی ولی بخوای نخوای یه وقتایی میای تو چشم بالاخره ادم میاد میگه نظر میده میبیننش تو ج ...

من خودم ميخوام يدونه دختر بيارم اونم با ivf چون اصلا نميتونم به پسر فكر كنم

یک عدد چپی 

درسته حرفتون امیدوارم همیشه خودتون و بچه هاتون از ادمای با ایمان و با اعتقاد قوی به خدا باشید چون د ...

دعامون کنید تو همین راه بمونیم و بتونیم امام زمانی تربیت بشیم از بزرگمون تا کوچیکه همه در خدمت خدا و اهل بیتش قدم برداریم

من خودم ميخوام يدونه دختر بيارم اونم با ivf چون اصلا نميتونم به پسر فكر كنم

من همیشه سپردم به خدا میدونم صلاحمو بهتر میخواد اینجوری ته دلم میگم ناشکریه و برخلاف حکمت خدا میرم جلو میذارم اون بهترین تصمیم و برام بگیره که قطعا بهترین تصمیم هاست

خواسته هاشون تا به نفعشون بوده و درراستای رشدشون براورده شده شایدم بیشتر اگه میخوای به این برسی ما پ ...

همه چیوگردن خداوصلاحش ننداز 

خداعقل داده چشم داده شرایطوببینییم بسنجیم 

بدن که سالم باشه تاده تاهم بخوای میشه بایدبگی خداحواسته؟!

جنجال چرا؟افتخار میکنم به زندگی باعزنم به زندگی حلالم اگه بگم دوست پسر دارم و باهاش رابطه دارم و.... ...

👎👎👎👎👎👎

متوجه صحبتم شدی 

شما میخوای زندگیت تو چشم نی نی سایتی ها و بقیه باشه 

جار میزنی مدام .خب بچه دار میشی درست به خودت و وضعیتت مربوطه .ولی اینکه میگی من من من ! 

میخوای تبلیغ کنی این سبک زندگی رو .قشنگ مشخصه .برای همین بقیه میان میگن خب بچه دار شو ولی اینقدر به بقیه نگو .

امکان نداره متوجه نشده باشی چی گفنم .فقط خودت را زدی به اون راه 

من دنبال جنجال نیستم .نقدت کردم که متاسفانه پذیرشش را نداری .

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .
همه چیوگردن خداوصلاحش ننداز  خداعقل داده چشم داده شرایطوببینییم بسنجیم  بدن که سالم ب ...

اره خدا خواسته چون تا خدا نخواد برگی نمیفته هزار تا پولدار هستن از پارو پولشون بالا میره اما خدا با هزار دوا درمون نمیخواد بچه دار بشن اینا چی باید بگن ؟مگه میشه اتفاقی بخواد بیفته و خدا نخواد؟اونایی که با جلوگیری باردار شدن چی اونم خدا نخواسته لابد؟؟؟؟حرفایی بزنین که منطقی باشه نه از روی تعصب و جو یه عده تو سایت

👎👎👎👎👎👎 متوجه صحبتم شدی  شما میخوای زندگیت تو چشم نی نی سایتی ها و بقیه باشه  جار ...

نقد اینه که اگه شما میگی الان روزه من بگم چشششمم روزه اگه مخالفش بگم نقد پذیر نیستم تو چشم کسی هم نکردم این ذهنیت شماست اینجور فکر میکنی من از دید خودم هیچوقت تبلیغ زندگیمو نمیکنم اگه حرفی میزنم برا روزمره خودمه این که ربطی به کسی نداره بخواد براش تصمیم بگیره هر کی هم اینجا مختاره برا زندگیش با تبلیغ سبک زندگی من نمیاد مثل من باشه خدا عقل داده ازینور هم

اره خدا خواسته چون تا خدا نخواد برگی نمیفته هزار تا پولدار هستن از پارو پولشون بالا میره اما خدا با ...

امکلن نداره آدم درست جلوگیری کرده باشه وحامله بشه 

من خودم دومیموناخواسته حامله شدم 

همش میگفتم این چجوری شده ،یادم افتاده درست جلوگیری نکرده بودم