سلام یه سوالی داشتم میخواستم نظرتونوبدونم من۲۳سالمه یه خواهر۱۰ساله دارم امشب ابجیموبردم حموم داشتم لیف میکشیدمش بهم میگه ابجی چندروزپیش دخترعموصدام کرد فکردم کارم داره رفتم پیشش سینمو کشیدمیگه اینجات چقدبزرگ شده😐انقداعصبانی شدم بهش کاملا باادب گفتم چرااینکاروکردی اصلا شوخی خوبی نیست خیلی ناراحت شدم میگه ازتواجازه بگیرم؟خب بعدش چرایه چیزه کوچیکوبزرگ میکنی من فقط شوخی کردم😑الان من چی بگم به اون ادم😣
یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این کار رو میکنه؛ حتی اگه به اندازهی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن اتفاقا متوسطه اصلا توچشم نیست بااینکه میگم میری توکوچه بازی لباس استین داربپوش گوش نمیده ولی بازم اصلا اونجوری نیست بگم توچشمه فقط قدش بلنده
یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این کار رو میکنه؛ حتی اگه به اندازهی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه
حضوری و در خفاگوششو بپیچون .بگو بار اخرت باشه نزدیک خواهرم میشی وگرنه جور دیگه ای باهات رفتار میکنم.چند مدت هم زیر نظر بگیرش .این خیلی چیزا دیده و بلده
ن عزیزم من دخترم خیلی وقته میام تونی نی سایت ورموردمسایل مختلف نظرارومیخونم فقط تازه عضوشدم امشب کسی نبودباهاش حرف بزنم گفتم اینجا بگم
بهش بگو شوخی یه حد و مرزی داره اول برو معنی شوخی رو یاد بگیر بعد اسم این کارو بذار شوخی آدم هر کاری ...
اتفاقا همیناروگفتم بهم میگه اره گاز بده یا وابده نمیدونم فکمیکنی کی هستی ادم شدی دیگه پیام نده نمیخوام جوانتوبدم😑
بهش توضیح بده هیچ کس حق نداره به قسمتهای خصوصی دست بزنه باید سرش داد بزنی.قسمتای خصوصی قسمتایی هستن ...
اتفاقاتوحموم باابجیم گفتم فرقی نداره چه زن یامرد کلاجاهای خصوصیت نبایددست بزنع کسی اونم بغض کردمیخواست گریه کنه میگه بخدامن بادست چندبار زدم اون هی مخندید بازم انجام میداد بااینکه ابجی کوچیکش بغلش بود میگفت نکن بازم تکرارمیکرد
کلا خیلی اداعاش میشه نمیدونم واقعا الان اون یجوری به من توپید گفتم شاید من زیادی بزرگش کردم ولی هرچی فکمیکنم بیشتر ناراحت میشم😔