سلام یه سوالی داشتم میخواستم نظرتونوبدونم من۲۳سالمه یه خواهر۱۰ساله دارم امشب ابجیموبردم حموم داشتم لیف میکشیدمش بهم میگه ابجی چندروزپیش دخترعموصدام کرد فکردم کارم داره رفتم پیشش سینمو کشیدمیگه اینجات چقدبزرگ شده😐انقداعصبانی شدم بهش کاملا باادب گفتم چرااینکاروکردی اصلا شوخی خوبی نیست خیلی ناراحت شدم میگه ازتواجازه بگیرم؟خب بعدش چرایه چیزه کوچیکوبزرگ میکنی من فقط شوخی کردم😑الان من چی بگم به اون ادم😣
یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این کار رو میکنه؛ حتی اگه به اندازهی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه
آره والا یه زن بودتو بچگی من دقیقا یادمه مدام کارش همین بود
خودم توبچکی دقیقا الانه همسن خواهرم بودم کلاس چهارم بااین تفاوت که من درشت بودم سینمم تازه دراومده بود یکی از دخترای فامیل که تازه نامزدکرده بود سینمودستش گرفت گفت وای چقد گنده شده خندیدورفت ازاون موقع این مونده توذهنم وقتی ابجیم گفت انقدرعصبانی شدم یاده خودم افتادم الان وقتی به این فک میکنم که یروز قراره ازدواج کنم وشوهرم بهم دست بزنه حس بدی بهم دست میده بخاطرهمون گفتم نمیخوام این حس باخواهرمم باشه😞
یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این کار رو میکنه؛ حتی اگه به اندازهی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه
حضوری و در خفاگوششو بپیچون .بگو بار اخرت باشه نزدیک خواهرم میشی وگرنه جور دیگه ای باهات رفتار میکنم ...
ازمن بزرگتره۲۸سالشه لیسانسم داره خیرسرش خاک برسر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون ۲۸ سالشه ممکنه نگران رفتن ابروش تو فامیل باشع بهش بگو که این حرکت تکرار بشه به پدر و مادرم میگم& ...
راستش چندروزه بامامانم قهرم ولی بهش بگمم اتفاقی نمیوفته یه زن بی زبونه خانواده پدریمم واقعا ازلحاظ فرهنگی خیلی بی فرهنگو ووقیحن بگمم جز دعواچیزی نمیشه گفتم که همون قدرکه بهش گفتم چرااینکاروکرده باپرویی تمام جوابه منوداد انگارمن اشتباهی کردم