2777
2789
عنوان

خانم های خانه دارو بچه دارلطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوسک ها تخم ریزی کردن هر چی تمیز کاری کنی درست نمیشه تنها راه ش اینه دو روز برین خونه کسی یا مسافرت ...

دقیقا 

باید وسایلای تویه اشپزخانه رو بریزم برین برای موقع سم پاشی؟؟

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  
یه سم هس محلوله تو اسپری اون خیلی خوبه بکی دیگه هم هس که بچه کوچیک داری از اون خمیر جلد زردا هس باید ...

اسمشونو نمیدونین؟

شوهرم اصلاکاری نداره کی تمیزکنم یانکنم 😂بعضی وقتاهم که میبینه خیلی کثیفه خودش یه کوچولوتمیزمیکنه

شوهر من کمک میکنه بتونه ولی غر هم میزنه

با امروز دوباره همه چی اشپز خونه رو باوجود تمیز کاری هایی که گفتم ریختم بیرون مثله خونه تکونی تمیز ک ...

خوب اول باید سمپاشی کنید بعد تمیز کنی

ببر نشون سم فروشی ها رده خودشون بهت سم مخصوص میدن بعد بپرس که دوره داره یا با یکبار کافیه

میخوام برنامه بنویسم واسه تمیز کاری دوستان اگه خودتون برنامه ای دارین بگین چجوریه منم بنویسم از رو ا ...

انقدر خودت و اذیت نکن همه زندگیت نباید بشه کارای خونه به خودت بیشتر برس برو بیرون ورزش و پیاده روی و...چون با این همه کاری که میکنی شوهرتم قدر نمیدونه

خوب اول باید سمپاشی کنید بعد تمیز کنیببر نشون سم فروشی ها رده خودشون بهت سم مخصوص میدن بعد بپرس که د ...

اهان باشه حتما میرم میپرسم

انقدر خودت و اذیت نکن همه زندگیت نباید بشه کارای خونه به خودت بیشتر برس برو بیرون ورزش و پیاده روی و ...

هعی اره توفکرش هستم اول بادی این سوسکارو نابود کنم باخیال راحت به بقیه چیزا فکر کنم راحتشم

اوووووه تو خودت یه پایه تمیزکاری که چی اومدی میپرسی

گفتم احتمالا یکی یه برنامه ریزی ای کرده باشه داشته باشه بده به من منم از رو اون انجام بدم تمیز تر شه