2777
2789

۳۷ سالمه مجردم سنم کم نیست ولی چطوریه که هر کسی منو می بینه همون نگاه اول متوجه میشه من مجردم🙄

کاربری دست دو نفره

بخاطر اینکه بچه نداری 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیافت دخترونس 

منم تا چند سال بعد ازدواجم خیلی ها بهم می گفتن بهت نمیاد متاهل باشی نه که بیبی فیس باشما نه 

ولی یه جوری تیپ و هیکلم دخترونه بود 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
شاید ابروهاتو پرپشت تره و اصلاح صورت نکردی

آره خب 

ولی خیلی زنها قبل آرایشگاه رفتن ابروهاشون پره

صورتمو کلا بند نمیندازم ولی فکر نکنم مویی دیده بشه تمیزه

شاید چون النگوهای زیاد ندارم 

کاربری دست دو نفره

نه بنظرم خانمای متاهل در این سن رفتار و اخلاق پخته تری دارن نسبت به یه دختر مجرد.  اصلا مجردی رو با متاهلی مقایسه نکن.  خیلی مسایل هست که یه متاهلو پخته میکنه.  بعد رابطه ی جنسی هم خیلی روی قیافه تاثیر گذاره 

آره خب ولی خیلی زنها قبل آرایشگاه رفتن ابروهاشون پرهصورتمو کلا بند نمیندازم ولی فکر نکنم مویی دیده ب ...

نه چه ربطی به النگو داره..میدونی خانمهای متاهل بخاطر رابطه ی جنسی و تغییر هورمونها..قیافشون زنونه تر میشه..شما قیافه و چهره تون هنوز مثل دختر مجرداست احتمالا

نه چه ربطی به النگو داره..میدونی خانمهای متاهل بخاطر رابطه ی جنسی و تغییر هورمونها..قیافشون زنونه تر ...

رابطه هرگز نداشتم ولی فکر نکنم دلیل مجرد به نظر رسیدنم این باشه

کاربری دست دو نفره