2777
2789
عنوان

خانم های خانه دارو بچه دارلطفا

234 بازدید | 35 پست

لطفا بیاین نظربدین

چند وقت یه بار کابینتای اشپزخانه رو تمیز و مرتب میکنین بیرونشو داخلشو 

من اجاق گازم رو کابینتی نیست جداست

چند وقت یه بار اجاق گازتونو و یخچالتونو زیرشو پشتشو کناره هاشو تمیز میکنین فریزر یخچالتون چطور اونو چند وقت یه بار

من تقریبا هفته ای یه بار کابیتارو مرتب میکنم دستمال میکشم 

یخچال هم ماهی یه بار ولی فریزرش و زیر یخچالو پتشو تو خانه تکانی تمیز میکنم چون نمیتونم شوهرم نمیتونه کمکم کنه

اجاق گاز رو من تقریبا هرروز دستمال میکشم کف میزنم داخلشو چند روز یه بار مرتب میکنم

کابینت ادویه ها که همیشه بهم میریزه مرتب میکنم ولی باز بهم ریختس چون ظرفای ادویه ام بدرد نخورن نظم نمیگیرن شما راه حلی دارین بگین

یه بچه چهارساله شیطون دارم که تو همه چی دخالت میکنه

حمامو دستشویی تونو چند وقت یه بار میشورین من حمام رو دیر به دیر میشورم ولی دستشویی روز یک روز درمیون میشورم هفته ای یه بار کف مالیو شوینده میزنم

جارو برقی ام بخاطر بچم هرروز میکشم ناهارو شامم امادس همیشه ظرفارو هم میشورم همیشه

بااین حال از وقتی کابینت جدید زدیم سوس ریز اومده بدبختی بخاطر اون هر چند ماه یه بار خونه تکپنی میکنم همین سه ماه پیش خونه تکونی کردم

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  

شب به شب تمیز میکنم بعد هر غذا درس کردن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه اوه سم بزن سوسک ها برن وگرنه دور از جون بیچاره میشی

من هر وقت کثیف بشه تمیز میکنم 

جا رو هم هر روز میکشم چون بچه کوچیک دارم 

ناهار و شامم هر روز اماده نیس .میانگین روزی یه وعده میپزم 

با امروز دوباره همه چی اشپز خونه رو باوجود تمیز کاری هایی که گفتم ریختم بیرون مثله خونه تکونی تمیز کنم خسته شدم باز سوسک هست هربار تمیز میکنم بدتر میشه بیشتر میاد سوسکا

شوهرم همش بهم غرمیزنه میگه کثیفی تمیز نمیکنی 

شما جواب سوال هایی کع بالا پرسیدم رو بدین شاید من واقعا دیر به دیر تمیز کاری میکنم 

درست برنامه ریزی کنم

اوه اوه سم بزن سوسک ها برن وگرنه دور از جون بیچاره میشیمن هر وقت کثیف بشه تمیز میکنم جا رو هم هر روز ...

سم هم پودری زدم هم از اون اسپریهایی که جلش سیاهه درست نشدن خسته شدم جون به لب شدم

پماد سوسک کش اسود به شکل سرنگه.گیر بیار بزن عالیه

فکر کنم زده باشم یه بار بزنم گوگل عکسشو ببینم

بو نداره بخاطر بچه میگم

سوسک ها تخم ریزی کردن هر چی تمیز کاری کنی درست نمیشه تنها راه ش اینه دو روز برین خونه کسی یا مسافرت سم پاش بیاد خونه رو سم پاشی کنه هرچی سوسک و تخم هست از بین میرن 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
سم هم پودری زدم هم از اون اسپریهایی که جلش سیاهه درست نشدن خسته شدم جون به لب شدم

یه سم هس محلوله تو اسپری اون خیلی خوبه بکی دیگه هم هس که بچه کوچیک داری از اون خمیر جلد زردا هس باید مخلوط کنی بزنی ب کابینت هات 

میخوام برنامه بنویسم واسه تمیز کاری دوستان اگه خودتون برنامه ای دارین بگین چجوریه منم بنویسم از رو اون تمیز کاری کنم