2777
2789

نشستم رستوران تو موبایلم سفارش ثبت کردم بعد نوشت ثبت نشده منم چند دقیقه بعد زدم بیرون تا خواستم بزنم بیرون گفت فیش سفارشت اینه و ثبت شده بعد گفتم تو گوشیم نوشته بود ثبت نشده گف اما الان غذات امادس  الانم میتونی پرداخت کنی گفتم نمیخوام اما اومد جاو در حتی منو کشید ی خانم بود و رفتار زشت 

منم گفتم یا میزاری برم یا ز میزنم پلیس بعد گف من باید ز بزنم پلیس ک پول نمیدی اخر سر کوتاه اومدم چون نمیدونستم حق با کیه پول رو دادم غذا هم ریختم جفت میز رو زمین  

اما گارسون مرده بم خندید الان میگم خاکبرسرت کاش غذا میریختی  رو زمین جلو میز   حسابداره  پخش ظرفشم پرت میکردی زمین ک صدا میداذ و جلب توجه 

الان احساس مبکنم خود زنی کردم تا اینکه حال اونا گرفته باشم  نظر شما چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برکت خدا رو چرا حیف و میل کردی

میدادی فقیر😐

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

دیگ چرااریختی تو ک پولشو دادی میاوردی میخوردی😐😐😐😐

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

کارشون بد بخت چه گناهی کرده غذایی که شما ریختی زمین رو پاک کنه؟

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)