2777
2789

بچه ها من عقدم

بعد ماه پیش 17 پریود شدم باز رابطه محافظت نشدع داشتیم مجبور شدم اورژانسی بخورم باز 28 پریود شدم 

الان این ماه باید کی پریود شم؟ 

و اینکه چن وقته سینه هام خیلیی بزرگ شده و درد داره و خوراکمم دوبرابر شده 

و اینکه چن روزه کمرم درد میگیره مث درد پریودی 

ینی حاملم؟عصر قراره بیبی بزنم 

نظرتون چیه با این علائمام؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص خوردی باردار نمیشی 

این هایی ام که داری عوارض قرص اورژانسی تا چند مدت ممکنه نامرتب باشه قاعدگیت

توی این دنیا دیگه هیچ کس به هیچ کس رحم نمیکنه فقط خودتی با خدای خودت من زیاد خنجر خودرم اعتماد کردمو درمقابل اعتماد فقط خنجر ودرویی دیدم  دیگه حتی برادر به برادر خودش هم رحم نمیکنه 

اگه باردار باشم اصلااا نمیخام نگهش دارم چون سنم خیلیییی کمه 

توروخدا بگین چکار کنم ک باردار نباشم 

چن وقت بعد از پریودی ماه قبلمم شک داشتیم ک ر. ی. خت یانه ولی اورژانسی نخوردم واس همون خیلی میترسم

منم عقد باردار شدم  سقط نکردم به همه گفتیم

چرا اینجوری شده همه دارن سقط میکنن چه عقد چه اونای که چندساله رفتن سر زندگی

عکس پروفایل خودم هستم با فیلتترو آرایش و گریم شدم این..در تاریخ 1400:11:26به دوستم رمز عبور دادم تا هر وقت من نبودم نی نی سایت اون بیاد بهش اعتماد کردم به دلایلی نداره نی نی سایت برای خودش پس بدونید این کاربری دوتا کاربر داره.......فاطمه جان امیدوارم از اعتماد من سو استفاده نکنی

سلام خانمدوران عقد دوران جدی آشنایی هست و نه رابطه جنسی، البته محرم هم هستید عزیزم ایرادی نداره.انا در فرهنگ ما عروس زیر نظر اطرافیان هست خودت هم می دونی فقط منتظرن خطایی سر بزنه.

به نظرم با یک پزشک خانم مشورت کنید و اصلا نترسید انشالله ختم به خیر میشه.

در ضمن واقعا ببخشید می گم تفکر مرد طوری هست که با خودش می گه خانم نتونسته احساسات خودش رو کنترل کنه