2777
2789
عنوان

شب ادراری کودک 3 ساله

163 بازدید | 24 پست

خانما شب بخیر 

من خیلی ناراحتم اعصابم خورده دلم میخواد خودمو بکشم 

دختر سه سالشه از دوسال و دوماهگی به خواست خودش پوشک و ازش گرفتم چون پوشک شو در میورد پرت میکرد شورت پاش میکرد ولی پوشک شب و نگرفتم تا دوسال و یازده ماه چون شبا جیش میکرد بیدار میکردم ببرمش دستشویی انقد جیغ میزد تا بالا میورد 

دیگه گفتم بذار تا سه سال پوشک شب بشه 

یه ماهه از پوشک شب گرفتمش اما هر شب جیش میکنه حتی گاهی اوقات سه بار در شب 

سرپاش میگیرم جیش نمیکنه گریه میکنه میذارمش دویاره امتحان کنم میبینم جیش کرده 

از شب ادراری متنفرم حالم بهم میخوره 

من بچگی شب ادراری داشتم تا سیزده چهار سالگی آبروم رفت چقد سرکوفت کتک وای از شب ادراری متنفرم 

خدایا خودت کمک‌کن دخترم خوب بشه میدونم ژنتیکیه این حالش اصلا نمیتونه جیششو تو خواب کنترل کنه 

من پسرم ۶ سالشه بیدارش نکنم زیرشو خیس میکنه. واینکه الان تو سن لجبازیه بیدار شه هم لج میکنه فعلا شبام پوشک کن. هر شب یه بار نزدیکای صبح بیدار کن . کم کم که همراهی کرد بیشتر بیدارش کن. جایزه بده بهش وقتی بد خلقی نکرد. شب هم چای و نوشیدنی زیاد بهش نده. 

یه مشمبای بزرگ هم زیر تشکش بنداز که اگه خرابکاری کرد فرش بو نگیره

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و با هر بار شب ادراری دخترت  اون خاطرات بد برات تداعی می شه

شاید ژنتیکی نباشه

قدیم اطلاعات کمتر بود بیشتر شب ادراری ها از استرسه

همون دعوا و کتک کاری ها وضعو بدتر می کرد

الانم رفتار شما و همسرتون تاثیر بیشتری رو شب ادراری بچتون داره تا ژنتیک

مشاوره برو چون شما خودت باید آروم باشی  تا بتونی اوضاعو درست کنی

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

بعد استرسی هست؟؟ یا تو طول روز اگه باهاش تنش داری باید کمتر کنی و به مرور از بین ببری. بیشتر باهاش وقت بذار و بازی کن

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

احیانن تو ک نمیخای بزنیش ؟کتکت کاری کنی؟

غلط کنم اصلا به روشم‌نمیارم تو خواب لباس شو عوض میکنم آبم نمیزنم اذیت نشه میگم همه چی فدای سرش فقط خوب بشه حرف نشنوه چ خجالت نکشه خدایا کمک کن

و با هر بار شب ادراری دخترت اون خاطرات بد برات تداعی می شهشاید ژنتیکی نباشهقدیم اطلاعات کمتر بود بی ...

وااااااای نگو‌دقیقااااااا 😭😭😭😭نمیدونید چی کشیدممممم

داغون شدم خجالت سرباز بودن استرس تنبیه وای دور باشه برای همه 

چه اشتباه بزرگی کردید پوشک رو باید کامل بگیری شب و صبح که بشه تضاد روحی ایجاد میشه و اون آمادگی بدنی شکل نمیگیره الآنم زمان لازم داری تا ذهنش قبول کنه که آزاد نیست برای شب ادراری و به بدنش دستور بده تا با هم هماهنگ بشن ،این از نظر روحی بود حالا از نظر بدنی شب یه قاشق عسل بده بخوره و داخل نافش یه قطره روغن سیاه دانه بریز موقع خواب براش قصه با مزمون بیدار شدن موقع ادرار رو تعریف کن بذار آمادگی ذهنی پیدا کنه به مرور خوب میشه و اصلا دوباره پوشکش نکن تا مراحل رشد بچتکامل و درست پیش بره

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
غلط کنم اصلا به روشم‌نمیارم تو خواب لباس شو عوض میکنم آبم نمیزنم اذیت نشه میگم همه چی فدای سرش فقط خ ...

خوبه باز. من انقد عصبانی‌میشم داد میزنم🥲🥲

چه اشتباه بزرگی کردید پوشک رو باید کامل بگیری شب و صبح که بشه تضاد روحی ایجاد میشه و اون آمادگی بدنی ...

دقیقا اشتباه احمقانه ی خودم بود مثل خنگولا شب پوشک کردممممم

ولی ژنتیکم هست شاید

غلط کنم اصلا به روشم‌نمیارم تو خواب لباس شو عوض میکنم آبم نمیزنم اذیت نشه میگم همه چی فدای سرش فقط خ ...

الهی بگردم مهربون🥲🫂🫂ایشالا‌خوب شه🥺❤️

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨