2777
2789

میدونم همه اصلا حسود نیستید و همیشه برای دیرتن همتون بهترین ها رو‌میخواید 

ولی فقط تصورر کنید که ادم بشدت حسودی هستیدو به ویژه به یه دوست خاص خیلیییی حسادت کنید و احساس رقابت همیشگی داشته باشید با طرف 

مورد اول : خیلی دوست داشته باشید که ادامه تحصیل بدید و دکتری بخونید و دو تا بچه پسر داشته باشید و با مطرح کردن موضوع ادامه تحصیل با مخالفت جدییی همسر روبه رو بشید و بشنوید که دوستتون امسال در ازمون دکتری در یه دانشگاه تراز اول قبول شده و قراره ادامه تحصیل بده و همسرش هم حمایتش میکنه

مورد دوم : وضع مالی متوسطی داشته باشید ولی همسرتون بشدتتتت خسیس باشه و در ۵ سال اخیر هییچ مسافرتی حتی جاده چالوس نرفته باشید در صورتی که عاشق مسافرت هستید و بشنوید دوستتون دو  مسافرت خیلی پرخرج به چین و آفریقا در همین یک سال اخیر فقط داشته 

لطفا همگی نظراتتون رو بدید ♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولی بخاطر اینکه حمایت همسرشو داره سفرا بیشتر جنبه مالیه

اخه اون هم به نظرم یکم به این برمیگرده که همسر توجه به اون  ادم نداره مگرنه سالی یک بار سفر شمال میتونه خیلی کم خرج باشه و استراحت خوبی هم هست 

حسود نیستم ولی گاهی به کسایی که خانواده دارن پدر و مادر

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

راستش براش خوشحال میشدم و از همسرم متاسفانه متنفر میشدم که مثل اسیر منو به بردگی گرفته نه میزاره درس بخونم نه سفر برم انگار زندانیشم و ایشونم زندانبانم تا بلاخره نفسم تموم شه..  

من که اگه اینقد درس و تحصیلات بخوام ادامه میدم منتظر اجازه همسر نمیمونم فوقش میخاد طلاقم بده که اونم خسیسه بخاطره مهریه احتمالا کنسله

زندگی هیچکس کامل نیست و هرکس خلأ هارو مشکلاتی داره مقایسه نکن اگر اذیتی قطع رابطه کن اونو دنبال نکن

هیچکدوم من نیستم درمورد خودم نیست اصلا من ۱۹ سالمه