2777
2789

من مينويسم شماهم دوست داشتيد از عشقه كودكيتون بنويسيد😊

واى من اولين بار كه از كسى خوشم اومد خيلى كوچولو بودم تازه مدرسه ميرفتم دقيق يادم نيست چندسالم بود

داييم خونش شهر دیگست ،هرسال تابستونا ميرفتيم خونشون و يكى دوهفته ميمونديم

همسايه رو ب روشون يه پسر داشت شبيه قديمايه ساسى خواننده

از اون جوونايى كه مو سيخ سيخى بودن شلوار ٦ جيب پا ميكردن و زنجيره كلفت مينداختن، برنزه بودن😂 خلاصه لاتى بود واسه خودش

كفتر بازم بود 

آقا ايشون ميرفت سرظهرا بالا پشته بوم كفتربازى ميكرد و سوت ميزد من فكر ميكردم واسه من سوت ميزنه! خلاصه هرروز ظل گرما ميرفتم تراس وايميسادم چشام درد میگرفت از بس آسمونو ميديدم تا آقا بياد كفتر بازى و منم نگاهى كنه

هر دو هفته بساطم همين بود، اون موقع هم موبايل نداشتم تازشم جرعت شماره دادن نداشتم تااااا ساله بعد تابستون كه ميرفتيم به همون سوتا دل خوش بودم😂

به نظر من اون عشق نبود..یه توهم و خیال بود😂

عشق بچگی من همسرمه از 12و نیم سالگی عاشقش شدم ، اما قبل اون توهمات و تخیلات‌زیاد داشتم😀

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من اون عشق نبود..یه توهم و خیال بود😂عشق بچگی من همسرمه از 12و نیم سالگی عاشقش شدم ، اما قبل ...

اره توهمه دخترونه بود😂

آخخخ چه قشنگ،  چجورى با همسر آشنا شديد فاميليد

عشق بچگی من، یکی از اقوام نزدیک بود،،، وقتی دیپلممو گرفتم اومد جلو... ب خانوادم گفته بودن میخوایم بیایم خواستگاری و خانوادم نذاشتن... چقد سوختم ولی جرات نداشتم چیزی بگم... 

زندگیتون پر از عشق
اره توهمه دخترونه بود😂آخخخ چه قشنگ، چجورى با همسر آشنا شديد فاميليد

خیلی خوب بود😂من یه بازیگر هندی بود با اون توهم داشتم هی میگفتم همسرم میشه لباس عروس تنم میگنم میرم سرخونه زندگیم🤣نمیدونستم سر خونه زندگی رفتن کشک نیست..😊

چشمات قشنگه عزیزم❤️ آره فامیله ، اما همه چی یهویی شد اصلا هیچکس فکر نمیکرد ما قسمت هم باشیم 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

😂مگه میشه 🤔یعنی ۷ ساله بودین بد پسرعه لابد دیگه حداقل۱۷ ۱۸ساله بوده سناتون چجوریه

فک کنم اسی دچار بلوغ زودرس بوده😄

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

😂مگه میشه 🤔یعنی ۷ ساله بودین بد پسرعه لابد دیگه حداقل۱۷ ۱۸ساله بوده سناتون چجوریه

مثلا 9 یا 10 ساله😂 پسره حتی ممکن بود 30 40 ساله هم باشه فقط خیالاتی😐

من‌عاشق پسر همسایمون بودم ، مامانش فوت شده بود 

یادمه تا میدیدمش قلبم تند تند میزد خیلی کوچیک بودما بعد دیگه ندیدمش رفتن از اونجا

کلاس چهارم هم عاشق یکی دیگه شدم اونم از من خوشش میومد ولی از اونجا رفتن 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ای پرچمت ما را کفن ایران من ❤️