2777
2789

همش بهش گیر میدم

اشکمم زود میاد ده روز مونده به پریود 

بدبختی هر ماه بحث داریم باهم تو این  مدت 

از الان ترس دو روز دیگه دارم بنظرتون چیکار کنم؟

اون بنده خدا هم لنگ منه همش 

جایی بخاد بره یا کاری کنه تو این ده روز خیییلیییی اذیت میشه بخاطر رفتارم

دکتر باید برم دارو بگیرم؟

تحمل غریبه ها رو دارم ولی تحمل همسر رو نه

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله برو دکتر زنان دارو میدن

مرسی عزیزم

فقط خواب آور که نیستن؟ چون هم بچه دارم هم کارمندم

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

بله سندرم پیش از قاعدگیه که خیلی از خانم ها دارن خودمم همینجوری بودم انقدر فشار روم بود که نگو ! روان پزشک رفتم دارو خوردم خیلی بهتر شدم واقعا گفتم کاش زودتر میرفتم 

ورزش کن خیلی راحتتره . بزن بیرون پیاده روی تو خونه نمون حالا من کلا دو روزه شوهرم واسه دو روزم طاقت نمیاره همممش میگه تموم نشد تموم نشد

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

منم جدیدا خیلی عصبی و پرخاشگر و زود رنج میشم توی این دوره 😪خیلی بده

خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
اکثرمون قبلش عصبی میشیم ولی آویزون همسرم اگه منظورت اینه که خیلی بهش میچسبی،من اینجوری نیستم.

دائم بهش گیر میدم 

یا میگم ‌واست مهم نیستیم 

خودم دیگه خسته شدم

فشارهای این مدت هیچ 

قهراموون این مدت خیلی آزار دهنده میشه 

وای منو بگو ی سری اینقدر عصبانی بودم قبل پریود 

شوهرم بهش گفته بودم فلافل بگیر همبرگر گرفته بود 

بطری شیرو پرت کردم خود تو سرش بعدشم گفتم ازت طلاق میگیرم رفتم اتاق درو کوبیدم خوابیدم 

همسرم نیم ساعتی تو شک بود 😂😂😂😂

وای منو بگو ی سری اینقدر عصبانی بودم قبل پریود  شوهرم بهش گفته بودم فلافل بگیر همبرگر گرفته بو ...

😂😂😂