2777
2789

بچه ها من خاهرم طلاق گرفته و با یکی دیگه داره آشنا می شه ک پسره خیلی پولداره

حالا تو این ۴ سالی ک این درگیر طلاق بود پدر مادرمم در جریان بودن و پسره هررررروز ب من پیام و زنگ هر دیقه که برو با خاهزت حرف بزن راضیش کن بیاذ با من حرف بزنه من دیگه روانی شده بودم قشنگ

تا مریض شدم هزینه بیمارستان سی تومن شد پسره داد و وقتی خواهرم اومد خونمون؛ توی این چهار سال هرروز خاهرم زنگ میزد ب من و روان منو نابود کرد ک فلان مشکل دارم برو با مامان بابا حرف بززن راضیشون کن با پسره میخوام اشنا شم تو برو راضیشون کن و هرچی میشد من انجام میدادم و کنارش بودم 

تا سر همین فشارا هم فشار مغز گرفتم 

بعدش برای من لپ تاپ و گوشی خرید پسره که باهاش درس بخونم و اینا

من هیچوقت ازش نخواستم خودش کرد کلا تا الان ک میخوان ازدواج کنن

هستین بگم بقیش؟

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعدش الان بچع ی خواهرم خیلی زیادی نق میزنه و رو اعصابع تاپیک قبلم کامل گفتم منم درس دارم و هیچ جوره نمیزارن بخونم وقتیم سر سنگین رفتار میکنم غیر مستقیم چیزایی که پسره خریده رو به روم میازه که ما انقد واست همه چی خریدیم حالا تو درست رفتار نمیکنی

شما بودین چیکار میکردین؟

میخوام لپ تاپ و گوشی و پرت کنم جلوش و بگم همون سی تومنم میرم سرکار پس میدم

انگار من التماس کردم بخرن ک الان منت میزارن 

همیشه همینه! پنیر مفت فقط تو تله موشه! اون موقع که این هزینه ها رو قبول میکردی باید فکر انتظاراتی که به ازاش به وجود میاد هم میکردی عزیزم 

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
کسیکه بی حساب اینجوری برای خواهر شخص مورد علاقه ش،خرج میکنه مطمئن باش اختلال شخصیت داره وگرنه اگه شخ ...

میگه پسره پولداره 

برادر شوهر کوچیکه منم برای خانواده دوست دخترش هدیه میخرید الان نامزدن

همیشه همینه! پنیر مفت فقط تو تله موشه! اون موقع که این هزینه ها رو قبول میکردی باید فکر انتظاراتی که ...

عزیزم من بخاطر این دوتا دوماه بستری بودم به حساب نمیاد؟ 

بعدشم مگه من خواستم بخرن؟

میخواستن نخرن

عزیزم من بخاطر این دوتا دوماه بستری بودم به حساب نمیاد؟ بعدشم مگه من خواستم بخرن؟میخواستن نخرن

یعنی واقعا شما انقد خودتو درگیر زندگی خواهرت کردی که بخاطرش دو ماه بستری بودی؟!؟ چرا اجازه میدی انقد دیگران تو زندگیت باشن و تاثیر بذارن؟! مرز کشیدنو یاد بگیر. عمرا خواهرت و شوهرت قبول داشته باشن شما بخاطر اونا بوده که مریض شدین و خب واقعا هم ی مقدار غیر قابل باور هست! هیچی نه گوشی ن لپ تاب و ن هیچ چیز دیگه ارزششو نداره بخوای روان خودتو داغون کنی! خواهرتم متاسفانه اصلا رفتارش درست نیست، یجوری اتاقتو کاملا جدا کن و درشو قفل کن بشین درستو بخون از ناراحتیشونم نترس هیچ کس مسئولیت قبول نشدن و خراب شدن آینده شما رو قبول نمیکنه پس خودت محکم وایسا و مسیرتو مشخص کن. و بله ممکنه نیاز باشه هزینه هایی ک کردن رو بهشون برگردونی، ای کاش از اول قبول نمی‌کردی برات هزینه کنن

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
یعنی واقعا شما انقد خودتو درگیر زندگی خواهرت کردی که بخاطرش دو ماه بستری بودی؟!؟ چرا اجازه میدی انقد ...

عزیزم من درگیر نکردم وقتی پدر مادر کنارش نبودن و هیچکس نبود من مجبور بودم کنارش باشم

بله هیچکس باور نمیکنه من انقدر اسیب دیده باشم

الانم که اینجاست پررو تر از این حرفاست که من درو بخوام ببندم شعورش نمیکشه پدر مادرمم هیچی بهش نمیگن