2777
2789
عنوان

چرا اینطوری داره میشه؟

109 بازدید | 6 پست

دوستان من هفته ۱۹ بارداری هستم 

ولی هر روز دارم وزن کم میکنم نگرانم خیلی 

کسی بوده اینطور باشه ؟

به نظرتون سونوگرافی برم البته هفته پیش سونو رفتم و گفت داره وزن میگیره ولی نمیدونم چرا هی من دارم کم میکنم مخصوصا تو این هفته هر روز ۲۰۰ گرم ۲۰۰ گرم میام پایین طبیعی هست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص های ویتامین و آهن رو میخوری؟ اشتهات خوبه؟

بله میخورم همه رو غذا هم اندازه معمولی قبل میخورم البته من قبل بارداری چاق بودم ولی تو تمام این مدت فقط ۱ کیلو اضافه کردم .

بله میخورم همه رو غذا هم اندازه معمولی قبل میخورم البته من قبل بارداری چاق بودم ولی تو تمام این مدت ...

خب عزیزم منم هفته ۱۷ ام یه کیلو کم کردم،جای نگرانی نیست،وزن از خودت کم میشه ولی بچه ات وزن میگیره،اگه وزنش کم باشه تو سونوگرافی بهت میگن،تا میتونی چیای مقوی بخور