2777
2789

ما سه ساله نامزدیم

برادر نامزدم و همسرش( جاری) قبل از عید یک سری حرف انداختن تو دهن من و پخش کردن که دروغ بود و مدرکی هم نداشتن

سر این جریان بین نامزدم و جاریم و کل خانواده دعوا شد ( من حضور نداشتم)

بعد از دعوا برادرش اس ام اس میده به همسرم که این دختره پای تو نمی‌مونه تو کور شدی خودتو بدبخت کردی لیاقت خیلی بیشتر از اینه این دختر اصلا دوستت نداره باید مهریه بدی و ... و همسرم نذاشت من بفهمم اون پیام ها چی بود

آخر سرم گفته یا منو انتخاب کن یا زنتو

که همسرم شیش ماه کامل باهاش قهر کرد و گفت دیگه اسمشو نمیاره 

تازه یک ماهه آشتی کردن(به زوررررر پدر و مادر و فک و فامیل) و من همین چند روز پیش پیامکارو دیدم و خیلی ناراحت شدم ولی به روی خودم نیاوردم

حالا الان چند روزی میگذره و من واقعا خیلی اذیتم ، خیلی ناراحتم ، خیلی حرف برا گفتن دارم 

به نظرتون با شوهرم صحبت کنم راجبش یا نه🥲

کشش نده 

با بردار شوهر قطع رابطه باش 

مهم شوهرتع که ظرف شماست

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

نه 

دیگه همش نزن که ایندفعه جدی جدی میندازن تقصیر تو

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیوانه 

اون از تو مراقبت کرده براهمین گفت نخون چرا خوندی؟! 

اون همه اون حرفایی که میخوای بگی رو میدونه براهمین 

باهاش قهر کرده توم از ذهنت ببر گذشته ها گذشته ول کن 

فقط خداروشکر که شوهرت اینو فهمیده مهم همین بوده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
دلیل کدورت برادرشوهرت چیه بی دلیل اخه

بی دلیل نیست این خواست ازدواج کنه با جاریم من اونموقع نبودم اصلا 

شوهر من خیلی اذیتشون کرد اصلا خوشش از زن داداشش نمیاد همش می‌گفت این دختره رو نگیر 

چیزی که گذشته رو دیگه ادامه نده بخاطر آرامش خودت و یادت باشه به برادر شوهرتون رو ندید 

نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی  واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }

بی دلیل نیست این خواست ازدواج کنه با جاریم من اونموقع نبودم اصلا شوهر من خیلی اذیتشون کرد اصلا خوشش ...

جفت برادرا مشکل دارن، به اینا چه زن داداش کیه یکی دیگه قراره زندگی کنه باهاش