2777
2789
عنوان

با این حسم چجوری مقابله کنم جدی

74 بازدید | 4 پست

حس بدی دارم حس پوچی حس اینکه روز خوش نمیاد 

من حسود نیستم ولی دلم میگیره ناامید میشم وقتی میبینم همسنام با پول پدرشون ب هرچی خواستن رسیدن مثلا ماشین خونه سفر 

ولی من واسه هرکدومش صبح تا شب باید کار کنم تا شااااید چندسال دیگه مثلا صاحب خونه بشم یا هرچی 

این حس ک ی نفر بدون هیچ تلاشی تمام خواسته هاتو ک داری بابتشون پاره میشی رو داره یجوریه 

انگار  بنده نظر کرده خداست و امثال من اهمیتی برای خدا نداریم

دخترای همسن من واقعا فقط فکر خوشی و عشق و حالشونن چرا باید انقدر وضع زندگیم فرق کنه 

قبلا ب مامانم گفتم چرا منو ب دنیا اوردی تو ک یکی داشتی گفت هیچوقت فکر نمیکردم ی زمانی شرایط اینجوری بشه

چرا خودتو مقایسه میکنی؟

ما هرکدوم برای کاری به این دنیا اومدیم

ببین هدف به دنیا اومدنت چیه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو داری ظاهر زندگیشونو میبینی از باطنشون خبر نداری اونا تمام وقتشون رو پی خوش گذرونی هستن اونم با پول باباشون ولی آیا اونا اون ذوقی رو حس میکنن که تو با رسیدن به اهدافت حس می‌کنی ؟ نه اونا یه آدم های تنبل هستن هیچ وقت ناامید نشو تلاشتو بکن کسی که صبورانه تلاش کنه هیچ وقت بی جواب نمی‌مونه از شکست ها نترس مرحله موفقیت شکست هست گلم بالا بالا ها ببینمت 💗

نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی  واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }