2777
2789
عنوان

ممکنه باردار باشم؟؟

225 بازدید | 23 پست

من سه ساله واسه بچه دوم اقدامم.این ماه دیگه کلومیفن خوردم ۵ تا دونه و دکتر امپول ازادسازی بهم داد گفت روز دوازدهم پریودیت بزن.ما اقدام داشتیم ولی روز ۱۴ که تخمک با درد فراوان و لکه بینی ازاد شد شوهرم گفت قمر در عقربه و اقدام نمیکنم.امروز ۱۹ سیکلمه و از دیروز دل درد و کمردرد شدید دارم.معدمم ریخته بهم.ممکنه لانه گزینی با درد باشه؟ یعنی امیدوار باشم؟ خودم که چشمم آب نمیخوره🙃

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خبری نبوده لک لکا اوردن واست به چه چیزا فکر میکنین

گفتم که اقدام داشتیم قبلش.مگه نمیگن اسپرم سه روز زنده است؟

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤
عوارض داروها هستش

واقعا؟😐

زودپز ک نیس بخواد انقد زود علائم نشون بده 

خیلی درد بدیه میتونم مسکن مصرف کنم؟

منم این ماه کلی قرص و امپول مصرف کردم برای بکه دوم ولی خیلی دل درد دارم یک هفتم مونده تاموعد ولی بنظرم عوار% داروهام باشه سرگیجه و حالت تهوعم دارم شبام که کلا ازدرد خوابم نمیبره انگار ماه 9حاملگیمه شکمم گنده شده حس میکنم🤣🤣

منم این ماه کلی قرص و امپول مصرف کردم برای بکه دوم ولی خیلی دل درد دارم یک هفتم مونده تاموعد ولی بنظ ...

من درد پریودی دارم خیلی.

باردارم باشی با فاصله یکی دوروز اصلا نشان نمیده همش تلقین

نزدیک یک هفته است