2777
2789

دارم اتیش میگیرم از عصبانیت

اول از همه از شما میپرسم ، وقتی یکی میره با پدر دختر حرف میزنه و خاستگاری میکنه و میگن فکراتونو بکنید ولی دلمون میخاد ک جوابتون مثبت باشه ، ایا خانواده پسر باید پیگیر بشن دوباره زنگ بزنن بگن  جواب نهاییتون چیه؟ مگه ن؟

حالا برا من همچین چیزی پیش اومد

ک واسطمون ۲۷ روز پیش اومد با بابام حرف زد

بابامم جوابش مثبته.

ازین۲۷ روز ، ۲۶  روزشو واسطه ی شهر دیگه سرکار بود.

و بنا شد هر وقت از سرکارش اومد خونش ، حضوری بیاد پیش بابام جواب بگیره الان این اقا دیشب رسید خونش ولی هیچچچچ خبری ازش نشد!

منتظر چین اینا؟ عصابمو بهم ریختن اومدن فقط ی زری زدن و خودشونو کشیدن عقب ک چی

همین الان نیاین بگین شاید منصرف شدن

ن نشدن

مادرش یوقتایی باهامون تماس میگیره احوالپرسی( فامیلیم) همش منو عروس گلم خطاب میکنه.

(اخرین بارم دیشب تماس گرفته)

منه احمقو بگو با چ ذوقی رفتم لباس خاستگاری خریدم

تا قطعی نشده صداشو درنیارین.

😂😂😂 یکم صبر کن دختر خوب

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باز تایپیک زدی 

باااااااااید خونواده پسر زنگ بزنه برای جواب 

بعدم این تفاسیر ک تو میگی خودشون زنگ میزنن احوالپرسی میکنن نیاز به واسطه ندارن 

واسطه واسه غریبه هاست ک همدیگرو نمیشناسن 

تو تایپیک قبلیتم گفتم دارن دست دست میکنن 

چه اخلاق گندی داری انشالله که نمیان پسرشونو بدبخت میکنی

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

حالا واسطه تازه دیشب رسیده ان شاالله خبری میشه

خیلی ناراحتم

نمیدونم متاهلی یا ن

ولی خودتو بذار جام ببین چقد رو عصابه منتظر بودن و بلاتکلبفی

همیشه سمت دختر باید ناز داشته باشه خواستن زنگ میزنن نزدن مهم نیست چون بعد ها تو سرت میخوره خودتون هول بودین زنگ زدین شما خواستین و فلان اصلا به رو خودتون نیارید اگه واقعا بخوان پیگیر میشن شاید چیزی شده باشه  نه منتظر بمون به روال عادی زندگیت برس برات مهم نباشه 

only God
من اول اومدن خونوادش منو دیدن گفتن بهمون خبر بدین اگه اوکی دادین بعد دوروز جواب دادیم بیاین اومدن خو ...

اصلا خیلی سبکیه خودش زنگ بزنه جواب بده بزار همون اشناتون ک واسطه شده بیاد جلو

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
باز تایپیک زدی باااااااااید خونواده پسر زنگ بزنه برای جواب بعدم این تفاسیر ک تو میگی خودشون زنگ میزن ...

دست دست چی اخه

از نظر مالی ک مشکلی ندارن

خوبه خاهر و مادرش و همین واسطه هه ار خداشون بود من قبول کنم

بعدم برا این واسطه فرستادن چون تو فرهنگ ما جالب نمیدونن مستقیم پدر مادر دوماد یا خوده دوماد پا پیش بذاره