2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام این تاپیک زدم بخاطر اینکه خودم خیلی از این مشکل رنج میبردم و هستن خیلی ها مثل من که عفونت قارچی دارن و گاهی خیلی شدید میشه که نمیدونن چکار کنن.تا بخوان دارو بگیرن و مصرف کنن و نتیجه دارو ببینن مقداری زمان میبره خارش واژن چنان اذیتت کنندست حتی ۱۰ دیقه اش هم رنج آوره.....خب بلاخره رسیدیم ب درمان فوری.روغن نارگیل.یکم روغن نارگیل بردارید طوری که دستتون خوب چرب بشه بعد دهانه واژنتون خوب چرب کنید خیلی سریع خارش از بین میبره.حتی میتونید دو سی سی روغن نارگیل داخل واژن تزریق کنید هیچ عیبی نداره ولی کلا از دست خارش راحت میشید....خودم امتحان کردم واقعا عالی بود خداروشکر.

یه فنجون سرکه سفید تو یه بطری آب بزرگ بذا تو دسشویی هر وقت خوتو شستی یه کم بپاش

واسه پیش گیری خوبه ولی درمان فوری نیست اینم باید یه مدت استفاده کنی تا نتیجه بده.ولی روغن نارگیل فوریه