2777
2789
عنوان

با ۳۸۰۰ پشت کنکور بمونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 116 پست
چرا مشکوک کجا بود منطقه ۳

اهان 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

چون به رشته ی مورد علاقم نرسیدم؟

نه رتبه ای که داری ارزو خیلی هاست رویای خیلی هاست قدرشو بدون ❤ مطمئن باش با این رتبع هم می تونی به موفقیت برسی با مشاور خبره ای مشورت کن فیزیو شهر های دیگ هم نمیاری؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله متاسفانه دقیقا از تعطیلی پیش دانشگاهیم یه هفته نگذشته بود که بالام قلبشون گرفت و بستری شدن و دقی ...

متاسفم

امیدوارم ازین به یعد فقط موفقیت باشه تو مسیر زندگیتون

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
کنکور شده دو تا سراسری از امسال میتونی  چندماه دیگه ابان ثبت نام کنی و کنکور بدی قرار کنکور دی ...

فک میکنم فرصت پنج ماهه برای رسیدم به فیزیو کافی باشه چون فاصلم باهاش کمه

نه رتبه ای که داری ارزو خیلی هاست رویای خیلی هاست قدرشو بدون ❤ مطمئن باش با این رتبع هم می تونی به م ...

تا ارزوی خودت نباشه ازش لذت نمیبری من دوروز تمام شبو روز گریه کردم مامانم منو میدید میشست باهام گریه میکرد معده درد عصبی گرفته بودم خونمون عزای عمومی بود 

شهرش برام مهم نیس متاسفانه پذیرش این رشته خیلی کمه

فک میکنم فرصت پنج ماهه برای رسیدم به فیزیو کافی باشه چون فاصلم باهاش کمه

دختر دایی من رتبه خوبی اورده ولی فرهنگیان نمیدونم چرا قبول نشد دیگه ریسک کرده  تا دی بده   بهتر بین رشته های که  با این رتبه قبول شدی روشون تحقیق کنی بعد تصمیپ بگیزی  

تا ارزوی خودت نباشه ازش لذت نمیبری من دوروز تمام شبو روز گریه کردم مامانم منو میدید میشست باهام گریه ...

بنظر من شهر های دیگ میاری نفس گریه نکن❤ خیره ان شاءاللّه 

یه دختره تو همین سایت عشق دندون پزشکی بود عشق بعد می گفت که فیزویوتراپی اورده رفته بعد با یه پزشک ازدواج کرده الان خانه داره گف اصلا نمی دونی چی واست پیش میاد پس غمگین نباش

دختر دایی من رتبه خوبی اورده ولی فرهنگیان نمیدونم چرا قبول نشد دیگه ریسک کرده  تا دی بده& ...

هر رشته ای جز سه رشته تاپ فیریو و بینایی میارم

تا ارزوی خودت نباشه ازش لذت نمیبری من دوروز تمام شبو روز گریه کردم مامانم منو میدید میشست باهام گریه ...

منم ارزوم بود جا دختر دایی ام باشم والا اون راضی نیست چون علاقه فقط فرهنگیان داره  میخواد این چندماه هم بره برا ترمیم مدل تا مدلش بالا ۱۹ بشه چون مدل ۱۹ ها فرهنگیان راحت رفتن

بنظر من شهر های دیگ میاری نفس گریه نکن❤ خیره ان شاءاللّه  یه دختره تو همین سایت عشق دندون پزشک ...

من نمیتونم اصلا نمیتونم

منم ارزوم بود جا دختر دایی ام باشم والا اون راضی نیست چون علاقه فقط فرهنگیان داره  میخواد ...

حالشو میفهمم فقط ارزوی خود ادم میتونه خوشحالش کنه نه صرفا رشته ی خوب

انشالله دخترداییتونم موفق باشه

خیلی ریسکه نرفتن من که دل ریسک ندارم اونم  این موضوع که آینده  ادمو میسازه

من کله شقم متاسفانه😂

جدا چرا ناراضی هستین؟

چون حقوقش در حد سختی کارش نیست اصلا 

خیلی ظلم میشه ....شیفتا فشرده س آدمو از کار و زندگی میندازه، اعصاب خوردی زیاد داره پا و کمر واسه آدم نمیمونه 

من اگه میتونستم برگردم به ۶ سال پیش قطعا پشت کنکور میموندم چون ارزش داره آینده تو میسازی درسته یه سال محدود میشی ولی واسه یه عمر راحت میشی

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛