2777
2789
عنوان

با ۳۸۰۰ پشت کنکور بمونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 116 پست
من بدبخت ۵هزار شدم سال۸۴، منطقه یک تجربی، انتخاب سیزدهمم کد رو اشتباه زدم خورد کشاورزی یه شهر دور مج ...

وای خدای من☹️

چ بدشانسی ای

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول داری بری پردیس قطعا میاری پردیسو

پولشو دارم مشاورم گفت پنحاه پنجاهه پردیس

قطعا علاقه هم ایجاد میشه رشته های مشابهش و پیدا کن با این رتبه میتونی خیلی رشته های خوبی بری که با ...

فعلا بین پیراها بهترین بازارکار رو فیزیو و بعد بینایی داره

فیزیوتراپ های جا افتاده از خیلی از پزشک های عمومی درامد بهتری دارن

جدا از بحث مالیش قشنگی های این رشته رو رشته های دیگه ندارن

ب نظرم برو  شاید سال بعد نخونی رتبه بد تر شه

نه خوندنو که میدونم میخونم ولی تغییرات کنکور امسال خیلی وحشت زدم کرده

تاپیکت مشکوکه منطقه چند

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

این مشاورا از کجا میارین🤐

مساور دلسوز و با تجربه ای مال امروز و دیروز نیس

وای خدای من☹️ چ بدشانسی ای

بله متاسفانه دقیقا از تعطیلی پیش دانشگاهیم یه هفته نگذشته بود که بالام قلبشون گرفت و بستری شدن و دقیقا هفته قبل کنکورم عمل قلب باز کردن منم اوضاع روحیم داغون بود نتونستن رو درس متمرکز شم وگرنه حتما رتبم بهتر میشد.شمام ریسک نکن حیفه فرصت یه بار پیش میاد بچسب بهش

کنکور شده دو تا سراسری از امسال میتونی  چندماه دیگه ابان ثبت نام کنی و کنکور بدی قرار کنکور دی درس ها عنومی بردارن با حذفیات  ببین عمومی هات چند زدی تخصصی چند بعد تصمیم بگیر