2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 79 پست
آخه چرا، اگه اینحا میشه بگید شاید کمکی شد

گفتنممممممم با 

خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.
عزبزم حرف دل من همینه ترو خدا دعا کنید غرداشب کع تولدمه شب اول قبرم باشه 

واست دعا میکنم اگ قراره هنوزم بعد این ها عذاب بکشی خدا مرگتو برسونه این نفرین نیست واقعا دعا هست چون عذاب کشیدن بدتره ادم روزی صدبار میمیره من الان فق تظاهر ب زنده بودن میکنم فق نفس میکشم تا عشقم خطا نره تا من کنارلش کنم مامانش دق نکنه از غصه اما خودمو هیشکی نمیفهمه هیشکییی فق قربون صدقه عشقم میرم ک مریضه خطا رفته یهو دعوا بینمون نشه سرد بشه اما خودم دارم میمیرم از درد

اما امیدوارم خدای مهربون ب جای مرگت سختیو از زندگیت برداره و همش ارامش و خوشبختی بزاره ک شکر کنی از زنده بودنت

خدایا به دلش ارامش بده

ب دل منم یا ارامش با عشقمو بده یا ارامش با مرگ

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو یک صفحه قران بخون ارامش می گیری  خواهش می کنم

باشه ولی قلبم داره میاد تو دهنم 

خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.
منا هیشکی دوست نداره من. به مامانم همیشه گفتم مرگ من شادی توعه میدونم وقتی ممیرم خوشحاللللرللللللللل ...

فک میکنی ی مادر تهش بچشو دوس داره اینطوری نگو دلش میشکنه

من خودم دل شکستم اما همش مامانمو بوس میکنم پیگم ببخسید با اینکه همش نفرینم میکنه🥺😭

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
واست دعا میکنم اگ قراره هنوزم بعد این ها عذاب بکشی خدا مرگتو برسونه این نفرین نیست واقعا دعا هست چون ...

انشالله چه دعای خوبی دیگه نمیکشمم

دلم شکسته  خسته ام  دارم با کریه مینویسم  نتونستم با مرگه خواهرم کنار بیام  ...

واقعا ناراحت شدم، خداخواهرتونو بیامرزه. 

شرایط سختی دارین اما با خودکشی هیچی درست نمیشه، بهتره اول ازاین فکربیای بیرون تا بتونی درست فکرکنی وتصمیم بگیری

فک میکنی ی مادر تهش بچشو دوس داره اینطوری نگو دلش میشکنه من خودم دل شکستم اما همش مامانمو بوس می ...

من مامانم خواهرمو دوست دتشت که اونم رفت همش استوری از خواهرم میزاره یه بار نگفت بزار برا دخترم بزارم 

واقعا ناراحت شدم، خداخواهرتونو بیامرزه.  شرایط سختی دارین اما با خودکشی هیچی درست نمیشه، بهتره ...

ممنون گلم نمیشه همش خواب کابوس میبینم خدا یا چرا با من قهرت میگیره 

انشالله چه دعای خوبی دیگه نمیکشمم

خدا بهت ارامش بدا

دلم شکسته  خسته ام  دارم با کریه مینویسم  نتونستم با مرگه خواهرم کنار بیام  ...

چندمی؟ عزیز دلم این راهش نیست... فدای چشای قشنگت که بارونی شدن....

جای این چیزا برو یک قرص بخور ی موزیک آروم ک دوستش داری گوش بده و آروم بخواب بدون هیچ دغدغه ای 

خسته نباشی

میشه گزارش بزنی.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9183125/قبلا-یه-خانمی-میخواست-کلوچه-بفروشه-و-شما-حمایتش-کردید?postId=248141905

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.

یکی بگه چیکار کنم 

من مامانم خواهرمو دوست دتشت که اونم رفت همش استوری از خواهرم میزاره یه بار نگفت بزار برا دخترم بزارم ...

اینطوری نیس اشتبا میکنی

اینطوری نیس اشتبا میکنی

به خدا از بس حالم خوب نبود دستم رفت زیر در ماشین انگشتم از وسط میخواست نصف بشه