2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم

812 بازدید | 79 پست

تروخدا بگید چیکار کنم خستم یعنی تولدمه 

خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا که تولدت مبارک باشه دوما مطمئن باش یه روز این روزای سختم میگذرن🙂

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

منم خیلی خستم اما نکن من کردم فایدا نداره فق داغون میکنی خودتو

کاش من و تو و هرکی دلش مرگ میخواد ب مرگ طبیعی بمیریم 

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤

دلم شکسته 

خسته ام 

دارم با کریه مینویسم 

نتونستم با مرگه خواهرم کنار بیام 

اعتیاد بابام 

بیماری اعصاب مامان و بابام 

امروز سع نفر افتاد بوند به جونم. وغر میزدند 

بیماری روخی خودم 

حجم درسام 

خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.

بیا منطقی حرف بزنیم من کمکت کنم

منم همین شرایطو داشتم ولی باور کن با خودکشی چیزی درست نمیشه.

با مرگ هم تو اون دنیا عذاب داری هم تو این دنیا نه جوونی کردی نه هیچی 

اگه خودکشی کنی میگن ی ادم ضعیفی ولی بمون و ادامه بده تو قوی ای

کم نیار لطفا. بخاطر خودت و خانوادت این فکرو نکن

یادت نره که من دوست دارم❤:)

I wish these pains would not kill me for one day
اولا که تولدت مبارک باشه دوما مطمئن باش یه روز این روزای سختم میگذرن🙂

ممنون نه کجا سختی همیشه هست 😭😭😭😭😭😭

خودکشی گناهه عزیزم مشکلت چیه؟

اونی ک داغونه کمتر ب این جیزا فک میکنه

اما چون گناه کبیره هس دعا کنید همه اونایی ک دلشون مرگ میخواد از جمله خود من زودتر راحت بشن از زندگی 

من دلم میخواد ی مدت نباشم برم کما اگ دیدم واقعا عزیزم و اطرافیانم به خاطرم عوض شدن برگردم اما اگ قراره دوباره بدبخت بشم هیچوقت برنگردم اوناهم خودشوم با غمشون کنار بیان تا بفهمن با ی دختر چطوری باید رفتار بشه😔

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
خودکشی گناهه عزیزم مشکلت چیه؟

گفتم