2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 79 پست
چند وقته خواهرتون دیگه پیشتون نیس

عزیزم مرداد ماه رفت داخل سال ۶

ولی من نمیتونم با مرگش کنار بیام 

خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.
چند وقته خواهرتون دیگه پیشتون نیس

میتونم در خواست دوستی برم ؟!

خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینطوری نیس اشتبا میکنی

ترو خدا یه چی بگید دارم ممیرم م.  

به خدا از بس حالم خوب نبود دستم رفت زیر در ماشین انگشتم از وسط میخواست نصف بشه 

اخی  بد

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
عزیزم مرداد ماه رفت داخل سال ۶ ولی من نمیتونم با مرگش کنار بیام 

همون خدایی که قدرت عشق ودوست داشتن رو داده قدرت فراموشی هم داده، هرچه شما اینجا بیشتر احساس ناراحتی کنیینن قطعا روح خواهرتون هم عذاب میکشه، بهتره براش فاتحه بخونید، تا هم خودتون آروم بشین هم روح خواهرتون

همه ما عزیزانی ب هردلیلی ازدست دادیم، یادشون همیشه درخاطرمون هست اما زندگی جریان داره وباید ب این مسبر ادامه داد

ترو خدا یه چی بگید دارم ممیرم م.  

گفتم ک اروم باش مامانا دلشون ی چی میگه زبونشون ی چی

مامانم با زبون نفرینم میکنه با دلش یواشکی دعا میکنه

مامان توم قطعا ته دلش دوست داره ولی خو اخلاقاشون اینطوریه دیه

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
گفتم ک اروم باش مامانا دلشون ی چی میگه زبونشون ی چی مامانم با زبون نفرینم میکنه با دلش یواشکی ...

وای دلم میخواست صدا شو ظبط میکرد ببینید 

قدر غر زددد .وای غر زد 

وای دلم میخواست صدا شو ظبط میکرد ببینید  قدر غر زددد .وای غر زد

مامان منم اینطوریه انق نق میزنه دری وری میگه

خددتو مشغول کن من الان روزا میام کتابخونه اکثر وقتمو اینجا میگذرونم

الهی فدات شم نگو اینطوری عزیزجانم❤

اخه دیگه خسته شدم نمیکشم 

اخه دیگه خسته شدم نمیکشم

زندگی هنوز ادامه داره عزیزجانم

خدا رحمت کنه خواهرتو ولی ایشون ب رحمت خدا رفتن روحشونم شاد

ولی تو هنوز اینده داری نکن اینکارو با خودت

I wish these pains would not kill me for one day