2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 79 پست
منم خیلی خستم اما نکن من کردم فایدا نداره فق داغون میکنی خودتو کاش من و تو و هرکی دلش مرگ میخواد ...

پیگه نمیکشم ببین مشکلاتمووووو خدا یا چقدر دلم میخواد شب تولدم با شب مرگم یکی باشه 

خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی تولدته؟! منم فردا تولدمه

از منم فرداست ۲۱

خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.

از خدا کمک بخواه

با  خواندن قران

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱
بیا منطقی حرف بزنیم من کمکت کنم منم همین شرایطو داشتم ولی باور کن با خودکشی چیزی درست نمیشه. با مر ...

ای کاش خدا به جای مرگ خواهر به من مرگ میداد 

من اگه نمیرم دوباره خودمو میکشم 

اونی ک داغونه کمتر ب این جیزا فک میکنه اما چون گناه کبیره هس دعا کنید همه اونایی ک دلشون مرگ میخ ...

عزبزم حرف دل من همینه ترو خدا دعا کنید غرداشب کع تولدمه شب اول قبرم باشه 

امروزتولدتون پس چرا ناراحتین

حجم سختیاا من فقط۱۴سالمه خداااایااااا 

پیگه نمیکشم ببین مشکلاتمووووو خدا یا چقدر دلم میخواد شب تولدم با شب مرگم یکی باشه 

ناراحت نباش میدونم منی ک امید ندارم دلم مرگ میخواد خودکشی همش تو فکرمه به درد امید دادن نمیخورم اما شاید خدا برات ی جای دیگا ی چیز خوب در نظر گرفته

دو سال پیش وقت تولدم قبلش داشتم فک میکردم چیکا کنم حتی استوری مرگ واسه شب تولدم اماده کرده بودم اما یهو هنه چی تغییر کرد حتی تا ساعت ۹ و نیم شب ک تولدم بود و وون ساعت ب دنیا میام داشتم اشک میرختم داغون داغون ولی یهو نیم ساعت بعدش عشقم با کیک وسط کوچه سومرایزم کرد

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
از خدا کمک بخواه با  خواندن قران

خدا به من رحم نمیکنه تا حالا یه بارم شانس نداشتم تو زنگیم اونقدر خدا رو صدا کردم و با من قهرش میخوادددد خدااا لاقل خواهر برگردوننن خدایا میخوام ببینمش قلبم داره میلرزه 

خدا به من رحم نمیکنه تا حالا یه بارم شانس نداشتم تو زنگیم اونقدر خدا رو صدا کردم و با من قهرش میخواد ...

برو یک صفحه قران بخون

ارامش می گیری 

خواهش می کنم

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱
ناراحت نباش میدونم منی ک امید ندارم دلم مرگ میخواد خودکشی همش تو فکرمه به درد امید دادن نمیخورم اما ...

منا هیشکی دوست نداره من. به مامانم همیشه گفتم مرگ من شادی توعه میدونم وقتی ممیرم خوشحاللللرللللللللللللللل ترینننننن ادمه روی زمینههههههه