2777
2789

من چند سال عقد بودم شوهرم تعمیرات پمپ انجام میده خودش مغازه داشت مادر عوضیش برای اینکه شوهرم نره گفت ی اتاق دارم گوشه حیاط بکنش مغازه. بالاشم خونه کن پس کووو ن در مغازه رو باز میکنه چون مسکونی اما میتونه باز کنه خب اگر شوهرم میرفت بیرون مغازه میگرفت مجبور بود کار کنه خونه بگیره اما الان نه خونه گرفته خوابیده منم خونه مادرشوهر زندگی میکنم حوصله اینجارم ندارم خستم. از مهمون هاشون از اینک همش تو خونه تنها نباشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرفاتو کامل به مادرش بزن . گاهی سر بزنگاهم یادآوری کن و تقصیر شماست.

حرفاتو کامل بزن مثلا همین حرفایی که زدی

پس کووو ن در مغازه رو باز میکنه چون مسکونی اما میتونه باز کنه خب اگر شوهرم میرفت بیرون مغازه میگرفت مجبور بود کار کنه خونه بگیره اما الان نه خونه گرفته خوابیده منم خونه مادرشوهر زندگی میکنم حوصله اینجارم ندارم خستم. از مهمون هاشون از اینک همش تو خونه تنها نباشی

چندبار بگو حساب کار بیاد دستش بگه خودم کردم که لعنت بر خودم باد