2777
2789
عنوان

درس خونا قهوه خور بیایننننن

238 بازدید | 50 پست

من هربار خواستم قهوه بخورم دوستام گفتن وای بدمزس فلانه منم همیشه درحد هات چاکلت و آیس کافی گرفتم شاید باورتون نشه تاحالا قهوه نخوردم این قهوه فوری ها که کاپوچینوعه درواقع قهوه نیس هم خوردم کدوم روتون جواب میده برا بیداری بنظرتونننن کدوم امتحان کنم چی امتحان کنممممم

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این نسکافه کاپوچینو اینا اصلا برای من جواب نمیده

یه مدت قهوه فرانسوی از این بسته ای ها گرفتم با فرنچ پرس درست میشه، بد نبود و اثر داشت و مزه اش هم بهتره. البته نمیدونم قهوه خالص هست یا نه.

ولی این قهوه فله ای ها مزه ی زهر مار میده واقعا حتی با شکر

بدمزه نیست من عاشق مزه قهوه ام ، میتونی کمی شکر بریزی

برای بیدار موندن باید کافیین دار باشه قهوه ات ولی اگر عادت نداری از درصد پایین شروع کن حالت بد نشه

برای من هم اسپرسو که روبوستا پنجاه درصد باشه روم جوابه

هم قهوه فوری کوپا و کلاسیک میگیرم برای وقتی عجله دارم

میگن قهوه فوریا بخاطر قیمت پایینتر بیشتر روبوستا هست رو طولانی مدت بودن اثرش دقت نکردم راستش

کاپوچینو و نسکافه واسه اینکه دو سه ساعت بیدار بمونی خوبه اگه میخوای کل شب بیدار بمونی علی کافه خوبه فقط مزه کثافت میده

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

این نسکافه کاپوچینو اینا اصلا برای من جواب نمیدهیه مدت قهوه فرانسوی از این بسته ای ها گرفتم با فرنچ ...

خب اینکه دم و دستگاه میخاد نمیشه باهاوندبکوبم قهوه هارو یا بدم برام بکوبن خاصیتش میره ؟

این نسکافه کاپوچینو اینا اصلا برای من جواب نمیدهیه مدت قهوه فرانسوی از این بسته ای ها گرفتم با فرنچ ...

تپش قلب نگرفتی؟من سعی میکنم زیاد نخورم فقط شبا اونم شنبه تا چهارشنبه یا روزا بعد مدرسع

خب اینکه دم و دستگاه میخاد نمیشه باهاوندبکوبم قهوه هارو یا بدم برام بکوبن خاصیتش میره ؟

نه بابا اینجوری که فایده نداره قهوه دم نمیشه

البته بگم برا من ضرر هاش هم زیاد بودا. اون سال آخر دبیرستانم معده م درد میگرفت هر از گاهی و تپش قلب هم ممکنه بگیری ولی عین چی بیدار نگهت میداره

به نظرم تا جایی که میتونی خودت به طور طبیعی ساعت بدنت رو تنظیم کن و بیدار بمون یا دائم دست و صورتت رو بشور تا خوابت بپره