2777
2789
عنوان

توروخدا هر کی میدونه بهم بگه 13صفر باید ی لباس بخریم تا تی نی دار شم

| مشاهده متن کامل بحث + 2642 بازدید | 171 پست

یه مسئول اموزش مون یادمه میگفت تو این تاریخ همیشه طلا میخره و میگه که شگون داره، انگاری به هر چی اعتقاد داشته باشی تو مسیرت قرار میگیره

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماجراش رو تو این تاپیک می‌تونید بخونید

ببینین میاد یا نه😑

به نام خداوند رنگین کمان!:)🖤🌈🕊  بچه ها نخندینا!:)🖤🎤    بارون اومدو یادم داد!:)🖤🌧🕊 به مامان چیزی نگو!:)🖤🕊      بچه ها ناموسا کمک!:)🖤🖐🏻🕊                                              نه می بخشیم نه فراموش میکنیم🖐🏻🖤🕊                                   فاقد اعصاب!!!!!                                                            این کابری دست چند نفره! 
یه لباس جوراب کفش هرچی ک دوست داری فقط نوزادی باشه

ممنون اجی

خدایا کی یکی بهم میگه مامان  بدجور قلبم شکسته  خدایا قسمت میدم به نا امیدی ابوالفضل به6ماهه امام حسین مامان شم ارزو ب دل نمونم خستم شکستم جواب این بنده حقیر بده تو ارحم الراحمینی.امام حسین خیلی دوس داشتم تو روزت بی بی چکم مثبت شه   اما نشد...دست خالی نباشم به امید سال آینده که نی نی داشته باشم تندرست حدای خوبم به من لطف کنی گر چه من بنده خوبی برای تو نیستم اما تو رو قسم میدم به پهلو شکسته امام حسین قسمت میدم به دخترت رقیه منم مامان شم  بازم ک ناامیدم کردی اوس کریم با چه زبونی ازت بخام دیگه چشم ندارم نگاه کنم اینه رسم دلشکسته ها ک تا عمر دارن حرف بشنون از این و اون من ک قسمت دادم ب پهلو شکسته چرا اخه
میدونم 😐😂 میگم خدای نکرده مشکلی خاصی داره که نمیشه ؟؟؟

اهان😂

به نام خداوند رنگین کمان!:)🖤🌈🕊  بچه ها نخندینا!:)🖤🎤    بارون اومدو یادم داد!:)🖤🌧🕊 به مامان چیزی نگو!:)🖤🕊      بچه ها ناموسا کمک!:)🖤🖐🏻🕊                                              نه می بخشیم نه فراموش میکنیم🖐🏻🖤🕊                                   فاقد اعصاب!!!!!                                                            این کابری دست چند نفره! 

منم دیدم اون تاپیک رو اومدم پست بزارم قفل بود 

خود اسی گفت من جوراب نوزادی خریدم باردار شدم

ی سوال

ما خونه خریدیم اما میخایم باسازیش کنیم 

چ بخرم ک انجامش بدیم؟؟؟

میشه عشقمون هر روز بیشتر💑خدارو شکر 😍خونمون درس شده🏡همونجوری ک میخام😍خداروشکر🤲😍عروسیمون بخوبی برگذار میشه👰🏻🤵خداروشکر😍کلی اتفاق خوب افتاده برای همهخداروشکر😍😍😍                        انرژی+++++++

بچه ها بنظرتون برا شفا بیمار چ بخریم؟

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
منم میخوام کلید بخرم که انشالله خونه دار بشم

جا کلیدی بخر عزیزم، یه چیزی که کاربردی باشه، منم آویز ماشی بگیرم، نظرته؟ 

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
من میخوام به عشقم برسممممم،چی بخرم...بگین خب🥺

حلقه بنظرم مناسب باشه یا لباس خواستگاری یا هدیه ای که بتونی به داماد بدی 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن