2777
2789
عنوان

توروخدا هر کی میدونه بهم بگه 13صفر باید ی لباس بخریم تا تی نی دار شم

| مشاهده متن کامل بحث + 2642 بازدید | 171 پست

سلام دوستم.ای وی اف کردید؟اگه نه بریدبرای ای وی اف.وزمان راازدست ندهید.اصلن سخت نیست.شایدخدامیخاداینجوری بچه داربشید.تامیتونی دعای مشلول بخون .روزی دوسه هزارتااستعفرالله بگو.ازخودخدابخاه.سبک تعذیتون راتعییربدید.باتوجه به طبعتون اگرسردهستید.سردیجات مطلقاممنون.توپریودی حمام نرو.حجامت کنیدهردتون.میوه به دم کن بخور.اب زیادبخوروپیاده روی زیادداشته باش.باامام زمان حرف بزن.خدایادردلم هزارامیدهست وهرهزارامیدتویی.چله زیارت عاشورای حق شناس رابگیر.حتی اگرچهل روزهم نتوستی بخونی همون بیست روزش هم حاجت میده.

.اللهم صل علی محمدوال محمد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستم.ای وی اف کردید؟اگه نه بریدبرای ای وی اف.وزمان راازدست ندهید.اصلن سخت نیست.شایدخدامیخاداین ...

سلام عزیزم

هزینه ش ندارم

بله طبعم سرد

ب یکی پول دادم برام خوند

خدایا کی یکی بهم میگه مامان  بدجور قلبم شکسته  خدایا قسمت میدم به نا امیدی ابوالفضل به6ماهه امام حسین مامان شم ارزو ب دل نمونم خستم شکستم جواب این بنده حقیر بده تو ارحم الراحمینی.امام حسین خیلی دوس داشتم تو روزت بی بی چکم مثبت شه   اما نشد...دست خالی نباشم به امید سال آینده که نی نی داشته باشم تندرست حدای خوبم به من لطف کنی گر چه من بنده خوبی برای تو نیستم اما تو رو قسم میدم به پهلو شکسته امام حسین قسمت میدم به دخترت رقیه منم مامان شم  بازم ک ناامیدم کردی اوس کریم با چه زبونی ازت بخام دیگه چشم ندارم نگاه کنم اینه رسم دلشکسته ها ک تا عمر دارن حرف بشنون از این و اون من ک قسمت دادم ب پهلو شکسته چرا اخه
سلام عزیزم هزینه ش ندارم بله طبعم سرد ب یکی پول دادم برام خوند

چراخودت نمیخونی.خودت بخون که ارامش بگیری.ازهمه دل بکن .بروبیمارستان دولتی.زالوبندازید.اگرخودت مشکل ذخیره تخمدان نداری بنداز.اگردلشکسته خداراصدابزنی واینکارهاراانجام بدی موفق میشی

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
چراخودت نمیخونی.خودت بخون که ارامش بگیری.ازهمه دل بکن .بروبیمارستان دولتی.زالوبندازید.اگرخودت مشکل ذ ...

منون گلم 

خدایا کی یکی بهم میگه مامان  بدجور قلبم شکسته  خدایا قسمت میدم به نا امیدی ابوالفضل به6ماهه امام حسین مامان شم ارزو ب دل نمونم خستم شکستم جواب این بنده حقیر بده تو ارحم الراحمینی.امام حسین خیلی دوس داشتم تو روزت بی بی چکم مثبت شه   اما نشد...دست خالی نباشم به امید سال آینده که نی نی داشته باشم تندرست حدای خوبم به من لطف کنی گر چه من بنده خوبی برای تو نیستم اما تو رو قسم میدم به پهلو شکسته امام حسین قسمت میدم به دخترت رقیه منم مامان شم  بازم ک ناامیدم کردی اوس کریم با چه زبونی ازت بخام دیگه چشم ندارم نگاه کنم اینه رسم دلشکسته ها ک تا عمر دارن حرف بشنون از این و اون من ک قسمت دادم ب پهلو شکسته چرا اخه
09169500636 دکتر خانم امانی  حتما باهاشون تماس بگیرید و مشکلتون رو مطرح کنید  راهنمای ...

سلام عزیزم این شمارہ خانم دکتر کہ گذاشتین مال چہ شھریہ و اینکہ پزشک متخصص زنان و نازایی ان یا دارو گیاھی و طب سنتی، ممنون میشم جواب بدین چون منم مشکل نازایی دارم