2777
2789

9 ماهه با همیم اما هیچ نشونه ای از اینکه تصمیمی برا اینده داشته باشه ندیدم. من 24 سالمه اون 33 بهش گفتم نمیخام تو رابطه ای باشم ک نامعلومه اونم برگشت مشکلاتو بهونه کرد و گفت من تا چهار پنج سال دیگم مجرد میمونم ازدواج نمیکنم. بمونم ب پاش یا بیخیال بشم؟ خیلی خیلی دوسش دارم

رسد آدمی به جایی که بجز خدا نبیند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیخیال شو تکلیفش با خودش مشخص نیس 

تو هم موقعیتا از دست نده

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

از نظر من ارتباط با پسر کلا اشتباهه 

از همون اول باید بگی که قصدت ازدواجه و عمرت رو پای کسی نذاری که آینده شو با تو نمیبینه 

مشکلاتم بهانه ست کسی که دوست داشته باشه کوه رو جا به جا میکنه

نمیخاتت اگه می خواست چندین سال را بهونه نمی کرد

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌

والا من خودم تو رابطه بودم چند سال بلاتکلیف هیچی ام بهش نگفتم ک تکلیفم روشن کن یهویی با یکی دیگه  اشنا شدم که خیلی سه پبج ازدواج بود بعد رفتم الکی ب این گفتم دوست داداشم گیر داده برای ازدواج  میگه باید با من ازدواج کنی چت هاشو حتی براش فرستادم گفت عه ؟هرجور صلاحه تو چی صلاح دیدی؟

منم گفتم والا صلاح دیدم جواب مثبت بدم و لازم دونستم بهت بگم چون چند سال نون نمک خوردیم 😬😬😁

بعد شروع کرد توهین کردن ک تو اویزونی میخوای فقط یکی بگیرتت و لیاقت منو نداشتی این شعرا🤣 منم گفتم از تو کل خاندانت وضعش بهتره