2777
2789
عنوان

توروخدا هر کی میدونه بهم بگه 13صفر باید ی لباس بخریم تا تی نی دار شم

| مشاهده متن کامل بحث + 2642 بازدید | 171 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جریان 13 صفر چیه

واییی کی حال داره توضیح بدهههه😂

به نام خداوند رنگین کمان!:)🖤🌈🕊  بچه ها نخندینا!:)🖤🎤    بارون اومدو یادم داد!:)🖤🌧🕊 به مامان چیزی نگو!:)🖤🕊      بچه ها ناموسا کمک!:)🖤🖐🏻🕊                                              نه می بخشیم نه فراموش میکنیم🖐🏻🖤🕊                                   فاقد اعصاب!!!!!                                                            این کابری دست چند نفره! 

میشه ۱۹ شهریور

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
آره منم خوندم اون تاپیکو

13صفر باید بگیرم درسته؟

خدایا کی یکی بهم میگه مامان  بدجور قلبم شکسته  خدایا قسمت میدم به نا امیدی ابوالفضل به6ماهه امام حسین مامان شم ارزو ب دل نمونم خستم شکستم جواب این بنده حقیر بده تو ارحم الراحمینی.امام حسین خیلی دوس داشتم تو روزت بی بی چکم مثبت شه   اما نشد...دست خالی نباشم به امید سال آینده که نی نی داشته باشم تندرست حدای خوبم به من لطف کنی گر چه من بنده خوبی برای تو نیستم اما تو رو قسم میدم به پهلو شکسته امام حسین قسمت میدم به دخترت رقیه منم مامان شم  بازم ک ناامیدم کردی اوس کریم با چه زبونی ازت بخام دیگه چشم ندارم نگاه کنم اینه رسم دلشکسته ها ک تا عمر دارن حرف بشنون از این و اون من ک قسمت دادم ب پهلو شکسته چرا اخه
جریان 13 صفر چیه

والا یه خانومی چند وقت پیش تاپیک زد اگه به نیت خریدن چیزی بری و یه وسیله مربوط به اون چیز بخری ارزوت براورده میشه البته توی ۱۳ ماه صفر و اینکه باید نیت کنی و بسم الله بگی حالا چقدر حقیقت دارع رو نمیدونم

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
شما تجربه اب داشتی تو این  زمینه؟؟؟

نه ....تو تایپک بودم استارتر گفت هرچیزی که به حاجت مربوط میشه...وگرنه من هنوز عقد هم نکردم 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
جوراب بچگونه بخر

مسی گلم

خدایا کی یکی بهم میگه مامان  بدجور قلبم شکسته  خدایا قسمت میدم به نا امیدی ابوالفضل به6ماهه امام حسین مامان شم ارزو ب دل نمونم خستم شکستم جواب این بنده حقیر بده تو ارحم الراحمینی.امام حسین خیلی دوس داشتم تو روزت بی بی چکم مثبت شه   اما نشد...دست خالی نباشم به امید سال آینده که نی نی داشته باشم تندرست حدای خوبم به من لطف کنی گر چه من بنده خوبی برای تو نیستم اما تو رو قسم میدم به پهلو شکسته امام حسین قسمت میدم به دخترت رقیه منم مامان شم  بازم ک ناامیدم کردی اوس کریم با چه زبونی ازت بخام دیگه چشم ندارم نگاه کنم اینه رسم دلشکسته ها ک تا عمر دارن حرف بشنون از این و اون من ک قسمت دادم ب پهلو شکسته چرا اخه
منم میخوام کلید بخرم که انشالله خونه دار بشم

یعنی میشه ؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من میخوام شوهر کنم ی کاری ام پیدا کنم چی بخرم😂

مثل اینکه گفتن داماد پلاستیکی😅و یه کیفی لباسی چیزی که مربوط به شغلت باشه

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
مشکلت چیه؟؟؟

منتظرم بچه دار شم