2777
2789
عنوان

منم عروس شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1665 بازدید | 60 پست
به سلامتی عزیزم از چه دعایی نتیجه گرفتی؟

نمیدونم از کدومش بود چون زیاد میخوندم 

ولی چله سوره احزاب واقعا موثره حتما امتحانش کن 

هربار میخوندم خاستگارام زیاد میشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رها کردن بهترین کاره نمیگم ناامید باشی ولی تو درکنار دعا و ختم هایی که میگیری رهاش کن بسپرش دست خدا ...

دیگه چند وقته سپردمش دست خدا 

من بعد فوت پدرم دچار بحران عاطفی شدم چون فقط اون تو خونمون بهم محبت میکرد بیشتر بخاطر این  موضوع هست که دوست دارم زودتر ازدواج کنم و از تنهایی در بیام

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
دیگه چند وقته سپردمش دست خدا  من بعد فوت پدرم دچار بحران عاطفی شدم چون فقط اون تو خونمون بهم م ...

عزیزممم

خدارحتشون کنه روحشون شاد

دقیقا خلا عاطفیه که بیشتر از همه چیز آدمو اذیت میکنه

نمیدونم از کدومش بود چون زیاد میخوندم  ولی چله سوره احزاب واقعا موثره حتما امتحانش کن  ه ...

منم چله زیاد گرفتم، تقریبا هر بار هم خواستگار میاد ولی هیچکدوم به دل من نیست و معیارهای مد نظر منو ندارن بدتر اعصابم خرد میشه

حالا چله سوره احزاب هم امتحان میکنم ببینم چی میشه

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
عزیزممم خدارحتشون کنه روحشون شاد دقیقا خلا عاطفیه که بیشتر از همه چیز آدمو اذیت میکنه

ممنونم روح رفتگانت شاد🌹

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
منم چله زیاد گرفتم، تقریبا هر بار هم خواستگار میاد ولی هیچکدوم به دل من نیست و معیارهای مد نظر منو ن ...

قسمتت نبوده 

انشاالله با این چله حاجتت رو میگیری🌸

چرا خسته ای عزیزم؟ مرسی گلم ♥️

از سختی زندگی 

از اینک همه کارام پیچ میفته 

از ..‌.....

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
از سختی زندگی  از اینک همه کارام پیچ میفته  از ..‌.....

انشاالله هر مشکلی تو زندگیت داری رفع بشه 

سختی که تو زندگی همه هست

انشاالله روزای خوبم میاد خیلی زود

انشاالله هر مشکلی تو زندگیت داری رفع بشه  سختی که تو زندگی همه هست انشاالله روزای خوبم میاد خ ...

ممنونم عزیزم ..... اخ از سختی گذشته دیگ ته دیگ شدیم همچنین انشالا بهترینا هم واس شما رخ بده 😍❤

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀