2777
2789
عنوان

منم عروس شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1665 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه عروس خانم

خوشبخت بشی 

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
الهی خوشبخت بشی اتفاقا من هم دیشب خیلی دلم گرفته بود و با خدا صحبت میکردم راحبه این موضوع خیلی بده ک ...

کاملللاا درکت میکنم چون منم تا ۶ماه پیش تو شرایط تو بودم ولی هیچ وقت از خدا ناامید نشو مطمئن باش چیزی که برات کنار گذاشته رو بهترین زمانش بهت میده 

انشاالله که خوشبخت بشی وشما هم تاپیک ازدواجتو بزنی عزیزم♥️

کاملللاا درکت میکنم چون منم تا ۶ماه پیش تو شرایط تو بودم ولی هیچ وقت از خدا ناامید نشو مطمئن باش چیز ...

ممنونم عزیزم منم مثل شما ختم و دعا زیاد کردم ولی فقط در حد خواستگاری پیش میره حتی پارسال یه مورد برام پیش اومد تا خواستگاری رسمی هم پیش رفت ولی بهم خورد

منم دیگه همه چیو سپردم دست خدا خودش بهتر میدونه 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
انشا الله همه جوانا خوش بخت وعاقبت بخیر بشن من امروزدیگ نذری بارگذاشتم حتما برای خوشبختی جوونا دعا م ...

قبول باشهههه مرسی عزیزم 

انشاالله خوشبختی و عاقبت به خیری همه♥️

ممنونم عزیزم منم مثل شما ختم و دعا زیاد کردم ولی فقط در حد خواستگاری پیش میره حتی پارسال یه مورد برا ...

رها کردن بهترین کاره

نمیگم ناامید باشی ولی تو درکنار دعا و ختم هایی که میگیری رهاش کن بسپرش دست خدا اونوقت خودش برات اتفاق میوفته