2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم

2931 بازدید | 115 پست

یه مدت به همسرم شک کرده بودم بعدا که گوشیشو دیدم متوجه شدم با یه زن که قرار بود مربی باشگاهش بشه خیانت کرده فعلا در حد چت و دلبری بود که البته زنه متاهل هست و بچه هم داره یه چندبار غیر مستقیم در مورد خیانت گفتم که چقدر متنفرم ولی دیدم تازگیا شوهرم بهش پیام داده من دارم میرم جایی تو مسیر هم بیا ببینمت دیگه دیدم داره منو خر فرض میکنه به روش اوردم اونم زد زیرش و داد و دعوا راه انداخت بعدشم بحث بالا گرفت به مادرم زنگ زد بیا دختر تو ببر مادرمم اومد دنبالم الان خونه پدرمم همسرمم از اونور مدام داره به مادرم پیام میده من گفتم ببرینش چون عصبانی بودم یه بلایی سر جفتمون میاوردم خواهش میکنم اجازه بدید برگرده دیگه پدرمم نمیذاره میگه خونش اینجاست خودمم دیگه بریدم وقتی یاد پیاماش میفتم باردارم هستم ...حالا نمیدونم رفتار درست چیه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا  چند ماهتونه ؟  چه مامان بابای خوبی 😍

الان ۵ ماه هستم عزیزم بله پدر و مادرم خیلی پشتم هستن ولی چون باردارم میگم بچم چی میشه از اینورم خیانتش یادم نمیره هی به رو نیاوردم چت هاشون بیشتر شد

اينه ك با صبر و حوصله برطرفش كني

براي بچه ت خوب نيست ك عصباني بشي

دعا كن عزيزم

بخاطر بچه ت هم ك شده كاراي قشنگ انجام بده

با خدا صبحت كن

اينا روي بچه ت اثر ميذاره

نذار بچه ت فدا شه

اون موضوع هم با خونسردي حلش كن

از مشاوره هاي تلفني كمك بگير

با شوهرت صحبت كن ك چرا اينطوري شده؟ مشكل زندگيتون چيه؟ 

فقط اینو میدونم حس زن هیچ وقت بهش دروغ نمیگه حتما داشته یه غلطی میکرده  که داد وبیداد راه انداخته ،،،،

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
الان ۵ ماه هستم عزیزم بله پدر و مادرم خیلی پشتم هستن ولی چون باردارم میگم بچم چی میشه از اینورم خیان ...

اشتباه کردی به روی خودت نیاوردی عزیزم 

بچه چیزی نمیشه درصورت جدایی  تا هفت سالگی پیش شما میمونه 

اگرم خواستین زندگی کنین که هیچی متوجه نمیشه 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...
فقط اینو میدونم حس زن هیچ وقت بهش دروغ نمیگه حتما داشته یه غلطی میکرده  که داد وبیداد راه انداخ ...

همشووووووووون تو شرایط اینجوری داد و بیداد میکنن 

اینو تو نی نی سایت فهمیدم 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...

حالا که رفتی بگذار یکم سفت و سخت همسرت تو رفتارش تجدید نظر کنه 

اصلا بخاطر همین حرفش که گفته یک بلایی سر خودش و شما می‌آورده بگو فکر موثری و کاری واسه درمان این پرخاشگری بکنه 

و سر این خیانت اگر مطمین هستی در همین حد بوده یک تعهد درست بگیر 

یکم بترسه بد نیست

بخواه مشاوره بره و این خیانتکار بودن رو ریشه ای حل کنه

بد نیست که مادرت کمی به شکل ظاهری حمایت کنه از همسرت و پدرت سخت بگیره که همسر شما هم خیلی دور نشه ازت و بجای راه حل پیدا کردن واسه رفع مشکل ، خیانت رو‌ به مرحله بالاتری نبره

وقتی مادر میشی و وقتی پدر میشی حتما باید یکم صبورتر و منطقی تر نگاه کرد 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!